© Fru Timian

Pastasalat med kylling

Bruk rester av kjøtt og grønnsaker i tillegg til pasta i denne salaten. Smart, raskt, enkelt og kjempegodt!

8. mars 2019 av Fru Timian

Dette trenger du for å lage pastasalat til 4 personer

500 g pasta

1/4 stk isbergsalat

1 dæsj smør

1/4 ts. chilipulver

1 knivs. pepper

2 stk. kylling filet

1/2 stk. blomkål

2 stk. gulerot

1 dæsj salt

2 ss. olivenolje


TIP: Bruk de grønnsakene du har i kjøleskapet – det meste passer i en pastasalat.

Rask pastasalat med kylling

1. Kok opp mye vann i en stor kasserolle og tilsett nok salt til at vannet smaker saltvann. Kok pastaskruene etter anvisning på pakken.

2. Skrell gulrøttene og del dem i skiver. Del opp brokkolien og blomkålen i små buketter.

3. Ha grønnsakene i pastavannet de siste 3 kokeminuttene.

4. Hell det over i et dørslag og la det renne av før du slår det over i en serveringsbolle.

5. Mens pastaen kokes, deler du opp kyllingfiletene i terninger og krydrer dem med salt, pepper og chilipulver.

6. Stek dem gyllenbrune i en blanding av smør og olivenolje. Ha dem så over i serveringsbollen.

7. Del opp issalaten og bland inn.

8. Fordel olivenoljen over og bland det hele sammen. Smak og kjenn om pastasalaten er passe krydret før du setter bollen på bordet.

Kanskje er du også interessert i...