Pastasalat med kylling
Bruk rester av kjøtt og grønnsaker i tillegg til pasta i denne salaten. Smart, raskt, enkelt og kjempegodt!
Dette trenger du for å lage pastasalat til 4 personer
500 g pasta
1/4 stk isbergsalat
1 dæsj smør
1/4 ts. chilipulver
1 knivs. pepper
2 stk. kylling filet
1/2 stk. blomkål
2 stk. gulerot
1 dæsj salt
2 ss. olivenolje
TIP: Bruk de grønnsakene du har i kjøleskapet – det meste passer i en pastasalat.
Rask pastasalat med kylling
Kok opp mye vann i en stor kasserolle og tilsett nok salt til at vannet smaker saltvann. Kok pastaskruene etter anvisning på pakken.
Skrell gulrøttene og del dem i skiver. Del opp brokkolien og blomkålen i små buketter.
Ha grønnsakene i pastavannet de siste 3 kokeminuttene.
Hell det over i et dørslag og la det renne av før du slår det over i en serveringsbolle.
Mens pastaen kokes, deler du opp kyllingfiletene i terninger og krydrer dem med salt, pepper og chilipulver.
Stek dem gyllenbrune i en blanding av smør og olivenolje. Ha dem så over i serveringsbollen.
Del opp issalaten og bland inn.
Fordel olivenoljen over og bland det hele sammen. Smak og kjenn om pastasalaten er passe krydret før du setter bollen på bordet.