Pastasalat med kylling

Bruk rester av kjøtt og grønnsaker i tillegg til pasta i denne salaten. Smart, raskt, enkelt og kjempegodt!

© Fru Timian

Dette trenger du for å lage pastasalat til 4 personer

500 g pasta

1/4 stk isbergsalat

1 dæsj smør

1/4 ts. chilipulver

1 knivs. pepper

2 stk. kylling filet

1/2 stk. blomkål

2 stk. gulerot

1 dæsj salt

2 ss. olivenolje

TIP: Bruk de grønnsakene du har i kjøleskapet – det meste passer i en pastasalat.

Rask pastasalat med kylling

  1. Kok opp mye vann i en stor kasserolle og tilsett nok salt til at vannet smaker saltvann. Kok pastaskruene etter anvisning på pakken.

  2. Skrell gulrøttene og del dem i skiver. Del opp brokkolien og blomkålen i små buketter.

  3. Ha grønnsakene i pastavannet de siste 3 kokeminuttene.

  4. Hell det over i et dørslag og la det renne av før du slår det over i en serveringsbolle.

  5. Mens pastaen kokes, deler du opp kyllingfiletene i terninger og krydrer dem med salt, pepper og chilipulver.

  6. Stek dem gyllenbrune i en blanding av smør og olivenolje. Ha dem så over i serveringsbollen.

  7. Del opp issalaten og bland inn.

  8. Fordel olivenoljen over og bland det hele sammen. Smak og kjenn om pastasalaten er passe krydret før du setter bollen på bordet.