Slik gjør du
Legg brødbitene i melk.
Stek løken og karbonadedeigen.
Tilsett alt krydder, sukker og salt og stek i 2-3 minutter. Tilsett tomater, tomatpuré, rosiner, chutney, eddik, worcestersaus og syltetøy, og rør godt.
Kok opp og la det putre i 2-3 minutter.
Ta brødet ut av melken og bland bitene godt inn i tomatblandingen.
La det småputre til overflødig væske er borte.
Imens setter du ovnen på 180 ºC.
Når ovnen er klar heller du kjøttblandingen over i en ildfast form. Så tar du de piskede eggene og den gjenværende melken (fra brødbitene) og heller over blandingen.
På toppen pynter du med laurbærblad.
Deretter skal retten stekes i ca. 20 minutter.
NB! Det som skal serveres ved siden av er prikken over i-en: Del en banan i to på langs, og kok brokkoli og ris. Server med en dash chutney. Kristin Indrehus - som har delt denne oppskriften med Tara Smak, bruker mangochutney som finnes i de fleste matbutikker.