Glutenfri: Deilige pannekaker
Prøv denne lekre pannekakeoppskriften som er glutenfri og gjør magen glad!
GLUTENFRIE PANNEKAKER
Ca. 15 stk.
1½ dl mandler (100 g)
2½ dl maismel
5 dl vann
½ dl sukker
½ ts salt
3 egg
4 ss rapsolje eller melkefri margarin
2 ss melis
1 pakke frosne bringebær (225 g)
Slik gjør du
1. Miks mandlene til grovt mel i kjøkkenmaskin eller blender.
2. Bland mandel- og maismel. Tilsett vann og visp godt til en jevn røre.
3. Ha i salt og sukker. Visp nedi eggene ett av gangen.
4. La røren svelle i 5 min.
5. Stek pannekakene i olje eller margarin i liten stekepanne. Visp i røren mellom hver gang du steker.
6. Sikt melis over og server med rørte bringebær.
SLIK LAGER DU PANNEKAKENE UTEN EGG
Erstatt eggene med ½ ss fiberpulver og 2 dl vann.



