Glutenfrie pannekaker laget på mandler og maismel

HELGEFROKOST: Overrask familien med glutenfrie pannekaker og nyrørte bringebær.

© Charlie Drevstam/Allt om Mat

Glutenfri: Deilige pannekaker

Prøv denne lekre pannekakeoppskriften som er glutenfri og gjør magen glad!

23. september 2019 av Tove Nilsson

GLUTENFRIE PANNEKAKER

Ca. 15 stk.

1½ dl mandler (100 g)

2½ dl maismel

5 dl vann

½ dl sukker

½ ts salt

3 egg

4 ss rapsolje eller melkefri margarin

2 ss melis

1 pakke frosne bringebær (225 g)

Slik gjør du

1. Miks mandlene til grovt mel i kjøkkenmaskin eller blender.

2. Bland mandel- og maismel. Tilsett vann og visp godt til en jevn røre.

3. Ha i salt og sukker. Visp nedi eggene ett av gangen.

4. La røren svelle i 5 min.

5. Stek pannekakene i olje eller margarin i liten stekepanne. Visp i røren mellom hver gang du steker.

6. Sikt melis over og server med rørte bringebær.

SLIK LAGER DU PANNEKAKENE UTEN EGG

Erstatt eggene med ½ ss fiberpulver og 2 dl vann.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...