© Foto: Ulrika Pousette/Allt om Mat

Dadler med blåmuggost og skinke

Denne varianten av dadler med skinke er garantert mer smaksrik enn gjestene har smakt før.

30. oktober 2015 av Carina Wall

Vanskelighetsgrad: 1

Tid: 10 min. + 10 min. i ovnen

Antall porsjoner: 8-10

 

Ingredienser:

20 dadler

100 g Selbu Blå eller annen smaksrik blåmuggost

10 skiver lufttørket skinke, f.eks. Parmaskinke

 

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 200 grader. Kjern ut dadlene og skjær osten i små terninger.

2. Del skinkeskivene i to på langs. Fyll dadlene med ost og surr 1/2 skive skinke rundt hver daddel. Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.

3. Bak dadlene midt i ovnen i ca. 10 min. Server dem lune.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...