Tropiske smaker: Cocktail med champagne og ananas

Boblende og fargerik drink som skaper høy stemning på jentekvelden!

ananasdrink

Gul og herlig med tropisk smak - skål!

© Foto: Lisa Björner/Allt om Mat

Pineapple Bubbles

Tropiske smaker i en herlig kombinasjon. Oppskriften krevet vaniljevodka, denne typen smakstilsatt vodka får du tak i blant annet fra vodkamerket Absolut, eller du kan lage den selv ved å legge en vaniljestang i en flaske vodka og la den stå i tre–fire dager.

Juicene kan du også lage selv dersom du har en juicemaskin, eller du kan kjøpe fra butikken. Husk at det alltid smaker best med ferske ingredienser i en drink!

tropisk drink

Ananas, pasjonsfrukt og vanilje blandet med deilige champagnebobler er ikke feil!

© Foto: Lisa Björner/Allt om Mat

Ingredienser til tropisk drink:

*Tid: 5 min. Antall glass: 1*

  • 4 cl vaniljevodka
  • 3 cl ferskpresset sitronsaft
  • 2 cl pasjonsfruktsaft
  • 4 cl ananasjuice
  • 2 cl sukkerlake
  • isbiter
  • 10 cl champagne, godt avkjølt

Slik lager du ananasdrink:

  1. Rist alle ingrediensene utenom champagnen sammen i en cocktailshaker med isbiter.
  2. Sil over i et stort glass og fyll opp med champagnen.
  3. Pynt gjerne med en bit frisk ananas eller ananasblad som på bildet.