Sett ovnen på 175 grader. Riv mandelmassen på et rivjern og rør den sammen med eggehviter og sukker til en jevn røre.
Legg røren spredd i små dotter på et stekebrett med bakepapir, de flyter ganske mye utover. Strø over mandelsplitter. Stek midt i ovnen i 12–15 min. til kakene har fått litt gyllen farge i kantene. La dem avkjøles før du løsner dem forsiktig fra papiret, gjerne med en stekespade.
Kaffelikørkrem: Finhakk sjokoladen. Kok opp fløte og honning. Hell blandingen over sjokoladen og la det stå i ca. 30 sek. Rør om til blandingen er jevn. Tilsett likør, smør, pulverkaffe og salt. Rør om til kremen er myk og jevn. Legg plastfolie rett på kremen, så den ikke kommer i kontakt med luft. La det stå i romtemperatur til den er avkjølt og fast, 2–3 timer.
Sprøyt kaffelikørkremen på halvparten av mandelkakene, og legg dem deretter sammen til en dobbeltkake.