Oppskrifter Dessert Oppskrift ... Oppskrift på nydelig sprø eplepai med tosca For den som liker kombinasjonen søtt, salt, kremet og sprøtt. En pai som uten tvil smaker ekstra godt sammen med vaniljeis. © Styling: Petra Lindstrand / Foto: Helén Pe Av Petra Lindstrand 27. september 2024 Link kopieret til utklippsholderen Sprø eplepai med tosca Unngå å slå av skjermen Ingredienser 2 pers 2⅓ syrlige epler ⅓ ss presset sitron ⅓ ss sukker ½ ts malt kanel Toscarøre: 66 g smør 1 dl sukker ½ dl mandelflak ⅓ dl havregryn 1⅓ ss hvetemel 1⅓ ss melk ¼ ts flaksalt Tilbehør: vaniljeis eller vaniljesaus Slik gjør du: Sett ovnen på 180 grader. Kjern ut og skjær eplene i båter. Bland båtene med sitron, sukker og kanel i en smurt, ildfast form, ca. 28 cm i diameter. Toscarøre: Bland alle ingrediensene i en kjele. La det koke opp og småkoke i ca. 1 min under omrøring. Fordel røren over eplene. Stek paien midt i ovnen i ca. 30 min. til eplene er myke og røren har fått fin farge. Avkjøl. Server paien lun med vaniljeis eller vaniljesaus. © Styling: Petra Lindstrand / Foto: Helén Pe Les hele artikkelen Dessert Jordbærtarteletter med vaniljeis Disse er så gode at det er deilig å slippe å dele. Derfor lager vi heller flere små minipaier slik at alle får hver sin jordbærdrøm. Dessert Påskens beste desserter Her kan du se 9 oppskrifter på smakfulle og enkle påskedesserter som er perfekte å kose seg med i påsken. Dessert Disse små godbiter man gjerne tar flere av - og de passer perfekt til påsken Hell i silikonformer for best resultat. Juster hvor sure du vil ha dem ved å tilsette mer eller mindre vinsyre å rulle dem i.
Dessert Jordbærtarteletter med vaniljeis Disse er så gode at det er deilig å slippe å dele. Derfor lager vi heller flere små minipaier slik at alle får hver sin jordbærdrøm.
Dessert Påskens beste desserter Her kan du se 9 oppskrifter på smakfulle og enkle påskedesserter som er perfekte å kose seg med i påsken.
Dessert Disse små godbiter man gjerne tar flere av - og de passer perfekt til påsken Hell i silikonformer for best resultat. Juster hvor sure du vil ha dem ved å tilsette mer eller mindre vinsyre å rulle dem i.