Her er den perfekte desserten til alle kaffe-elskere
Den kremete pannacottaen har alt vi ønsker oss i en dessert. En tydelig smak av kaffe, og kakesmuler som tilfører en sprø crunch.
Oppskrift på kaffe-panacotta:
Tid: 20 min. + avkjøling
Porsjoner: 6
- 2 ½ gelatinplater
- 4 dl kremfløte
- 1 ½ sukker
- 1 ½ ts vaniljesukker
- 1 ½ dl pulverkaffe
- litt salt
Tilbehør:
- 2 dl kremfløte
- 2 ss punsj
- 1 dl multesyltetøy (eller ditt favoritt-syltetøy)
- 2 dl eplekakesmuler
Slik gjør du:
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 min. Kok fløte, sukker og vaniljesukker sammen i en kjele under omrøring. Fjern kjelen fra varmen. Ta opp gelatinen og la den smelte inn i røren. Tilsett kaffe og salt.
- Ha røren i porsjonsformer, og sett til kjøling i 8 timer.
- Pisk fløten lett med punsjen og fordel kremen på pannacottaen. Topp med syltetøy og kakesmuler.
PSST Punsjen kan droppes.