Kvinnemagasinet Tara

Tara er Norges største kvinnemagasin, skreddersydd for kvinner 40+.

1. desember 2012 av Marit Lien

Du er kreativ, kraftfull og tydelig. Du er på mange arenaer. Du har fått nye muligheter i livet - og du har grepet dem. Eller har lyst til å gripe dem!

Dagens 40-åringer er mangfoldige. Noen har skiftet bleier i dag, andre har erfart de første signalene på overgangsalderen. Mange har opplevd plutselig å bli alene, mens andre igjen har elsket og takket ja til et nytt liv, kanskje for andre eller tredje gang.

Det er mange sammenhenger og mange kontraster i livet. Vi skal fortelle om disse. Tara skal glede, inspirere, gi deg innsikt, gjøre deg klokere.
Vårt utgangspunkt er litt annerledes enn for mange andre kvinneblader. Vi erkjenner at fellesskapet mellom oss kvinner over førti er å ha kjent og gitt omsorg, brydd oss om andre, ofret oss litt eller kanskje alt for mye. Med årene er vi blitt klokere (mange av oss i hvert fall) og vet mer om livet, om partnere, om karrieren, om våre barn.

Tara er der du er i livet ditt. Vi skriver om det som opptar deg.

God fornøyelse!

Torunn Pettersen, sjefredaktør Tara

© tara.no

 

Hvorfor heter bladet Tara?

At det ble akkurat Tara kommer av Scarlett O'Hara fra filmen "Tatt av vinden". Tara er navnet på plantasjen som familien eier. Når alt går til helvete vet hun at hun aldri skal gi opp Tara. "I never go hungry again", sier hun og holder Taras røde jord i hånden. Tara er også visdommens gudinne i India som oppfyller ønsker og bringer lykke.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...