Mor og sønn
© Getty Images

9 typiske ting du kjenner deg igjen i hvis du har en sønn

Han har det alltid bare "fint" og du vet godt hva ord som "off-side", "Fortnite" og "Fifa" handler om. Les mer her hvis det høres kjent ut.

2. oktober 2019 av Diana Bjerregaard Kristensen

Vi skrev tidligere om det spesielle forholdet mellom mor og datter. Forholdet mellom mor og sønn er kanskje litt annerledes, men det er også noe helt spesielt og minst like så fint. 

Se om du kjenner deg igjen i disse punktene!

1. Du spør om og om igjen om hvordan dagen hans har vært. 

Uansett hva du spør om, hva han synes om den nye læreren eller om det går bra med fotballen får kun det samme gamle svaret tilbake: "Fint..."

2. Han vokser fra deg.

Du savner tiden da han kun var en liten guttunge og han kunne komme løpe gråtende til mammaen sin. Du hadde rollen som trøster, omsorgsperson og underholder. Nå er det kun far han skal snakke med når det gjelder fotball, leke med spill og gadgets og når det skal snakkes om relasjoner. Og plutselig en dag er han til og med høyere enn deg. 

3. Du har lært deg selv å interessere deg for de tingene som er viktig for han. 

Du godt hva ord som "off-side", "Fortnite" og "Fifa" handler om, og selvfølgelig kan du navnene på de forskjellige Pokémons. 

Samlivstest: Bli bedre på å samarbeide!

4. Du har vært travel med å holde følge med alle hobbyene.

Alt fra fotball til bandy. Du kjører til trening og kamper og det er ekstra gøy å følge med på han - du er jo hans største fan. 

5. Han kan bli flau over deg på bare et sekund.

Og så er alt det du gjør plutselig bare helt feil. Det har han til gjengeld ikke noe i mot å åpne seg opp om.

6. Du setter uendelig stor pris på den kosen og klemmene du får en gang i blant.   

Nå som han har blitt eldre er det ikke lengre like kult å kose med moren sin, men han er jo fortsatt glad i moren sin, så det heldigvis kommer det en kos og klemmer innimellom.

7. Du er der for han selvom han har flyttet hjemmefra.

Sende sms-er, ringe hver dag og jevnlige besøk - bare så du kan bli viktig i livet hans. Du gjør det med glede, og innerst inne er han også glad for det.

8. Du vet han ringer deg når han har fått seg kjæreste og trenger hjelp til å kjøpe gave til kjæresten

Han vet jo at mor alltid har rett!

9. Du forblir den ultimative kvinnen i hans liv.

Og hvis du er så heldig å få en svigerdatter så oppdager du hvor glad sønnen din er i deg – for han har sikkert valgt en kvinne som ligner litt på moren sin, bare 30 år yngre! 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...