© Getty Images

12 ting du kjenner deg igjen i hvis du har solgt eller kjøpt noe på Finn

Pruting på et produkt som koster 100 kr? No-show på avtaler? 8 i rating etter en handel som gikk plettfri? Å handle på Finn er ikke så smertefritt som man skal ha det til.

22. april 2022 av Ellinor Engelstad

1. Skambud... Tror han karen fra Sunnmøre at jeg kommer til å selge han varen jeg la ut for 1000 kr, for 100 kr? Tro om igjen!

2. Håndhilsning eller ikke? Strekker man ut hånda for å håndhilse? Går hun for klemmen? Eller skal man bare gi varen og vinke de ut døra?

3. Gratis levering? Du prøver bare å kvitte deg med en gammel genser eller et par ski som ikke blir brukt, men kjøperen tror at du har tid og lyst til å kjøre tur-retur Drammen å levere det til han... Nei takk.

4. Ratingene... Når du tror en handel går fint og smertefritt, men likevel er det en kjøper som gir deg 8,9 i rating! Du vil ikke innrømme at det irriterer deg, men det gjør jo faktisk det...

Du angrer alltid litt på at du ga kjøperen full pott, når du får under 10 tilbake...

© Getty Images

5. Feilprising... Kjenner du deg igjen i å ha en vare du gjerne vil bli kvitt, men kan ikke forestille deg at noen er villige til å betale mer enn en stusselig hundrelapp for den? I det du trykker "publiser annonse" renner det inn med folk som vil kjøpe den, og der innså du hvor feil man kan ta om verdien av nips!

6. Byttehandel? "Jeg har en trillebår i veldig god stand som jeg gjerne kan bytte mot det du selger" - nei, nei og nei takk.

7. Mer bilder takk! De folka som skal ha bilder av tingen du selger fra alle vinkler. Det er også de ekstra irriterende som skal ha bilder av deg med plagget du selger PÅ - gjerne med forskjellige typer antrekk.

Når du tar 12 forskjellige bilder av varen for å sende til kjøperen, så ender han eller hun med å ikke kjøpe den likevel...

© Getty Images

8. No-show... Når du blir hjemme på torsdagskvelden for å kunne overgi varen til  selgeren, og så våger han å ikke møte opp... Finnes det noe mer irriterende?

9. "Prisen er fast"... viser det seg at er virkelig vanskelig for folk å respektere. Og når du ikke gidder å svare på et skambud, ja da får du virkelig høre det!

10. Hvem er selgeren mon tro... Vi kjenner alle til den ukomfortable følelsen av å stå på avtalt møtested for å hente varen du gleder deg til å få. Men problemet er jo at det er alltid er én som møter opp først. Nå prøver du å få diskré kontakt med alle mørkhårede damer som kommer i din retning, i håp om at det kan være selgeren...

© Getty Images

11. YESSS... Det er følelsen når du endelig finner den tingen på Finn som du har lett etter lenge - og best av alt ligger den ute til en billig penge! Score!

12. Ghosted... Du prøver bare å få litt mer info om hvilken størrelse jakken som er lagt ut er, men det ble visst et litt for vanskelig spørsmål for selgeren å svare på, der ble det ikke noe svar nei.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...