Strikkekjole oppskrift Tara-kjolen
Nytt strikkeprosjekt:

Strikkedesigner Arnhild Skatvedt har gjort det igjen. Her er den flotte Tara-kjolen! Den grønne kjolen er smal og har korte ermer. Den er strikket i to grønne sjatteringer.

© Miriam Skeide

Oppskrift på Tara-kjolen: Perfekt for høsten - varm og luftig

Nå kan du også lage den nydelige Tara-kjolen Arnhild Skatvedt har designet! Kjolen strikkes enkelt ovenfra og ned, i mykt garn som passer perfekt for denne årstiden.

11. september 2018 av Åshild Breian

Strikkedesigner Arnhild Skatvedt

For Arnhild Skatvedt ble strikking veien tilbake til overskuddet og ny energi etter at hun ble rammet av kreft. Da hun greide å ta opp strikketøyet ble det som å nøste seg tilbake til livet, maske for maske. Etter hvert fant hun ut at hun var så god til å strikke at hun faktisk kunne leve av det. 

I fjor designet hun et sjal og en deilig genser som ble vår offisielle Tara-genser. Nå har hun gjort det igjen, med en nydelig kjole!

oppskrift på strikkekjole arnhild skatvedt
Designet to lekre strikkekjoler:

Hun har tidligere designet Tara-genseren for oss - nå har hun gjort det igjen, med Tara-kjolen. Arnhild Skatvedt viser her den røde Tara-kjolen uten belte, med lange ermer og i lang utgave.

© Miriam Skeide

Få strikkeinspirasjon på Tara Weekend

– Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger etter at dere skrev om meg i Tara. Det er flere som har sendt e-post og viser til at de er eller har vært i samme situasjon. Så de synes det er veldig fint å se at det er mulig å få til ting og at de kjenner seg igjen med utfordringene mine som jeg fortalte om, forteller Arnhild.

Strikkingen viste vei til en hverdag hun kan mestre på den måten som passer henne. Hun kan hvile når hun trenger det.

Nå kan du som Tara-leser får høre mer av historien hennes på Tara-weekend på Geilo i oktober. (Informasjon og påmelding til Tara Weekend finner du litt lengre ned i saken).

– Det blir fint å fortelle om min strikkeglede, hvorfor jeg er strikkedesigner, hvordan de ulike «Tara-strikkemodellene» blir til og hva som inspirer meg, sier Arnhild.

strikkekjole oppskrift
Style strikkekjolen som du vil:

Legg merke til spillet mellom de to garnfargene på vrangborden. Kjolen er enkel, men pyntet. Du kan endre stil med enkle knep, som et belte eller smykker. 

© Miriam Skeide

Vis frem din strikkekjole

Hvis du følger Arnhild på Instagram ser du at hun ikke bedriver så mye hvile. Daglig tagges bilder med fine strikkeplagg. Ukentlig tagges også bilder med Tara-plagg på Instagram. De myke plaggene som strikkes ovenfra og ned er godt mottatt.

Har du strikket et av Tara-designene? Tagg gjerne plagget ditt du også!

Er du på Instagram må du gjerne legge ut bilde og vise. Her er taggene du kan bruke, så finner vi ditt bilde: #tarakjolen #tarakjole #taramagasin 

Følg gjerne @arnhildskatvedt og bruk hennes tag #arnhildskatvedt.

Tidligere har Arnhild som sagt designet Tara-genseren, Tara-toppen og Tara-sjalet for oss. Denne gang hadde vi lyst på noe som varmet litt mer og som passer supert i den årstiden vi går inn i. Da var Tara-kjolen det naturlige svaret.

Du kan lage Tara-kjolen som en lang genser, en kort kjole eller en lang kjole. Det kommer jo bare an på når du stopper. Siden du strikker kjolen ovenfra og ned, kan du til og med prøve og måle underveis. Smart, ikke sant? Dette er noe alle kan klare!

Møt Arnhild på tara-weekend

Dette er Arnhild:

Alder: 48.

Bor: Averøy.

Familie: Gift med Bjørn Inge. De har fire barn til sammen.

Yrke: Gründer, strikkedesigner.

Hjemmeside: arnhildskatvedt.no

Instagram: @arnhildskatvedt

Facebook: min.design-strikk

Tara-lesere som blir med på den populære Tara-weekenden på Vestlia i oktober kan møte strikkedesigner Arnhild Skatvedt personlig. Hun blir en av foredragsholderne på Vestlia i år. Du kan helt sikkert få et strikketips eller to også. Hun kommer til å ha en egen stand i shoppinggaten. 

Klikk her for å melde deg på Tara-weekend!

Slik kan du strikke Tara-kjolen selv:

Eksklusivt tilbud til våre lesere! Bestiller du via designerens hjemmeside får du 15% rabatt på garnpakken, og oppskrift følger med kostnadsfritt! Tilbudet gjelder kun frem til frem til og med Tara Weekend på Geilo 15.oktober 2018.

Skriv inn rabattkode tarakjole i kassen, så får du spesialprisen!

TRYKK HER OM DU ØNSKER Å BESTILLE!

Ved spørsmål til oppskriften: send en henvendelse til [email protected] Valgmuligheter ift. farger og størrelser tar du inne på Arnhilds hjemmeside. 

Oppskrift finnes også i Tara nr 13. 2018 som er i salg frem til 28. september.

Kanskje er du også interessert i...