© Ving

Fem fine ferieaktiviteter

Tren så mye (eller lite) du vil i sommer. Det er tross alt din ferie, og du bestemmer.

18. april 2022 av Benjamin Creative for Ving

Mange forbinder ferie med late dager på en silkemyk sandstrand, ved et deilig bassengområde eller på en veranda med herlig utsikt over krystallklart vann. Og det er ikke feil! 

Hvis du vil ha litt variasjon i ferien derimot, finnes det et hav av muligheter for litt bevegelse – både til lands og til vanns, inne- som utendørs.

Vanngymnastikk er en morsom og effektiv treningsform i ferien. Bli med på Water Circuit-timene på et av Vings konsepthoteller og ha det skikkelig morsomt!

© Ving

1. Bassengtrening – bare hopp uti

Nyte og yte samtidig, sa du? Ja, det går an! Og du trenger ikke forlate bassenget engang. 

Water Circuit er skånsom og morsom sirkeltrening under vann, som passer for alle aldre og treningsnivåer. Vi kan garantere at du har det så gøy underveis, at du glemmer at det er en super treningsøkt for hele kroppen! Her får du styrke og kondisjon i én og samme økt, og en engasjert instruktør guider deg gjennom øvelsene på de ulike stasjonene. Du slipper med andre ord å tenke selv. Da er det vel bare å hoppe uti, da?

Uansett om du har medlemskap hos SATS eller ikke, kan du delta gratis på gruppetrening hos Ving. Du kan velge mellom timer som Core og Crosstraining.

© Ving

2. Gruppetrening – smilepuls i sal

Med over 20 ukentlige gruppetimer på hotellet, har det vel aldri vært lettere å få tid til trening. Men så var det dette med motivasjon, da. På ferie.

Heldigvis finnes det en rekke fordeler med gruppetrening, som lavere stressnivå, økt blodsirkulasjon og mestringsfølelse. Dessuten trener du sammen med andre, en instruktør legger opp timen og det tar maks én time. Ta SATS i ferien og test ut en ny gruppetime, vi lover at det blir gøy!

Prøv gruppetrening på ferien

Enten du har medlemskap hos SATS eller ei, kan du delta på gruppetimer hos Vings konsepthoteller. Og det er gratis for alle.

La magemusklene få jobbe på en Core-time eller få opp pulsen med Crosstraining. Gruppetrening i ferien har aldri vært morsommere!

Padel er en av de raskest voksende idrettene i verden, og derfor er det padelbaner på mange av Vings hoteller. Er du skikkelig padelfan, kan du dra på padeltur til solen!

© Ving

3. Padel – sosial trening på sitt beste

Du har sikkert hørt om padel – den nye treningsformen som alle snakker om. Kanskje er du allerede en erfaren spiller, eller kanskje du har tenkt at du skal prøve det?

Uansett kan padel anbefales til alle – både nybegynnere og erfarne. Det som gjør padel veldig morsomt, er nemlig at dere er to spillere på hvert lag. Og hvis du har spilt tennis eller squash før, vil du raskt kjenne deg igjen i spillet. Samtidig er racketen i padel lettere enn den i tennis. Du trenger altså ikke være sterk eller teknisk dyktig for å spille. Det er bare å slå seg løs!

Du kan trene med en personlig trener når du bor på et av Vings konsepthoteller – du finner alle her.

© Ving

4. Treningsrom – bevegelse på dine premisser

Når solen er på sitt sterkeste og du trenger litt skygge og aircondition, er det godt å vite at det er et rom som gir deg begge deler – nemlig treningsrommet. Her kan du trene så mye (eller lite) du vil og når det passer deg.

Treningsrommet har det meste av det du trenger for å bevege deg, enten du vil trene styrke, gå på ellipsemaskinen eller tøye ut en stiv kontorkropp. Du finner mange gratis treningsprogrammer på nettet, både med vekter og egen kroppsvekt, og du trenger faktisk ikke mer enn ti minutter for å få en effektiv treningsøkt!

Det er en rekke helseeffekter forbundet med sykling. Du forbedrer ikke bare kondisjonen, men også hukommelsen og søvnen kan forbedres. Her finner du Vings beste reisemål til den neste sykkelferien din. 

© Ving

5. Sykling – opplev mer på to hjul

Det er mange fordeler ved å leie en sykkel i ferien. Du kan reise over større avstander, komme nærmere naturen enn med leiebil og du får vind i håret! Sykling kan ganske enkelt gjøres så lett (eller tungt) du vil, og det er en fantastisk måte å oppleve mer av feriemålet ditt på.

Det finnes kart over sykkelstier tilpasset ditt nivå og dine ferdigheter, så du kan finne det terrenget som passer til deg og de du reiser med. Hva med å sykle til en bortgjemt strandperle, for eksempel med is-stopp på veien til (og tilbake)?

Kombiner ferien med mosjon

Ble du fristet til å trene enda mer i ferien? Med Ving kan du dra på treningsreise til mange herlige reisemål. Med Ving kan du bli med på treningsreise til herlige reisemål som Gran Canaria, Mallorca og Kreta. Les mer her

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...