© Svein Finneide Styling: Marthe Kveli Valeberg

Ane Dahl Torp: "Jeg er fortsatt fjortisforelska"

Skuespiller Ane Dahl Torp (straks 40) har en midtlivskrise som består i at livet er så bra at nå kan det bare gå nedover.

29. juli 2015 av Kathrine Johns

– Sjur er den kuleste i verden for meg. Jeg er fortsatt litt sånn fjortisforelska, sier Ane Dahl Torp og smiler bredt og tilfreds.

Det er nå ti år og to barn siden hun møtte ektemannen Sjur Miljeteig. I tillegg til å dele barn og hjem, har de også samarbeidet på scenen med forestillingen ”Haugtussa” som er basert på dikt av Arne Garborg. Sjur har laget musikken til stykket. Å lage forestilling er en fantastisk måte å være sammen på, synes Ane.

- Å dele det rommet med ham. Jeg er intenst opptatt av arbeidet mitt, og jeg prøver å være helt til stede, helt åpen, undersøkende. På mitt beste, vel å merke. Ikke hvert sekund av prøvetiden, det skal jeg ikke skryte på meg. Og det rommet kan jeg dele med Sjur, det gjør vi sammen og det er veldig stort. Det er kjempegøy å jobbe med mannen min, sier Ane.

 

Les resten av det store intervjuet med Ane Dahl Torp hvor hun snakker om å holde pusten under vann, om tidsklemma og om aldersvemod i Tara nr 11, i salg fredag 11. august!

Seneste

Kanskje er du også interessert i...