HEDRES:
HEDRES:

– Astrid var en utrolig dyktig journalist. Alltid engasjert, aldri kjedelig, forteller Taras sjefredaktør Torunn Pettersen. 

© Johs Bøe

Kjenner du en modig kvinne med Astrid Gunnestad-genet?

Tara skal igjen dele ut Astrids minnepris, og søker Norges tøffeste damer!

I dag, 16 mai 2017, er det ett år siden hele Norges sjefsmegge og Tara-spaltist Astrid Gunnestad gikk bort. 

I minneordet fra Taras sjefredaktør sto det blant annet: «det vil bli stille etter henne», og det ble det. Færre latterbrøl og mindre galskap har det definitivt vært. 

Hedre hennes minne

I tomrommet etter henne opprettet Tara i fjor Astrid Gunnestads minnepris. Den ble delt ut under kåringen av Årets modigste kvinne i oktober på Gamle Logen i Oslo. I år gjentar vi prisen. 

Kjenner du en kvinne som også har dette Astrid Gunnestad-genet som uredd og ærlig møter omverdenen med pågangsmot og engasjement, uten frykt for å tråkke noen på tærne?

Send inn ditt forslag på e-post til [email protected]

Å bli intervjuet av Astrid Gunnestad var ingen spøk. Se alle avisforsidene hun har skapt gjennom 10 år med Tara her.

Enormt kunnskapsnivå

– Astrid selv gikk alltid sine egne veier, sa mer enn høyt det hun mente. Hun var viden kjent for sin fargerike personlighet og sitt enorme kunnskapsnivå. Hun hadde en unik evne til å se andre mennesker, noe som kom tydelig frem i hennes juryarbeid for Tara-prisen Årets modigste kvinne, sier sjefredaktør Torunn Pettersen som syns det er flott å kunne løfte Astrids kvaliteter inn i denne minneprisen.

Kloke ord i en av Astrids siste tekster: Den gode samtalen

Astrid Gunnestads minnepris vil bli delt ut under kåringen av Årets modigste kvinne. Det skjer på Taras høstweekend på Vestlia Resort på Geilo den 14. oktober. Komiker Dora Thorhallsdottir er konferansier, og frontfigur for Tara Frisk Start prosjektet, dr. Berit Nordstrand skal holde foredrag om sunt kosthold og livsstilsendring. 

Påmelding til Geilo-weekend finner du her!

SJEFSMEGGA:
SJEFSMEGGA:

Journalist Astrid Gunnestad var fast spaltist og journalist i Tara i 10 år.

© Svein Finneide

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...