Julia Roberts
© Getty Images

Julia Roberts: -Vi har vel alle gode og dårlige dager

Julia Roberts smeltet alles hjerter som "Pretty Woman". Selv påstår hun at hun har vokst fra seg betegnelsen som " Hele USAs kjæreste".

8. november 2019 av Aud Berggren

Julia Roberts (52) har vært superstjerne siden «Pretty Woman» i 1990. Jeg møtte henne første gang året før i forbindelse med «Steel Magnolias». Hun var så vakker og åpen. Med årene og berømmelsen har hun blitt mye mer lukket med å svare på personlige spørsmål.

– Jeg føler ikke at jeg er nødt til å svare på alle ting, og da synger jeg ut, sa hun en gang.

I fjor var hun aktuell i filmen «Ben is Back» og Amazon-serien «Homecoming», der hun også er produsent.

– Det verste med å promotere en film, er at du er inne hele tiden. Det føles som du ikke får nok luft. Før i tiden dro vi fra by til by og hadde intervjuer, men nå kommer alle til ett sted, sa hun i forbindelse med «Ben is Back», der hun spiller mor til en narkoman.

– Selv vokste jeg opp i en liten by der det ikke fantes narkotika den gangen. Det verste som skjedde var å skyte blink på tomme ølbokser på en parkeringsplass utenfor Dominos Pizza, minnes hun.

Les også: Jennifer Aniston i eksklusivt intervju!

Pretty Woman
© Getty Images

I 17 år har hun vært gift med filmfotografen Danny Moder. De har tre barn, tvillingene Hazel og Phinnaeus på 14 og sønnen Henry på 12.

Selv har hun akkurat fylt 52 år.

– Vi har vel alle gode og dårlige dager med å bli eldre. Men alternativet er mye mindre fristende, så jeg er takknemlig for hver ny reise rundt solen. Jeg prioriterer som jeg alltid har gjort. Familien min, ta del i livet med venner og kolleger, prøve å gjøre noe meningsfylt hver dag, for vi vet at det ikke er nok tid i dette livet, sier Julia som praktiserer hinduisme.

Hun tar alltid med strikketøyet når hun jobber, og overrasker både familie og venner med skjerf, gensere og sokker.

– Sally Field lærte meg å brodere på «Steel Magnolias», og en mann lærte meg å strikke på The Pelican Brief. Det er mye mer sosialt å strikke, for du trenger ikke å se ned hele tiden. Jeg har gjort dette så lenge at jeg er ganske flink, smiler hun.

Kan du reflektere over karrieren din?

– Jeg har bedre garderobe i dag enn da jeg begynte. Og jeg er heldig som kom på rett hylle i livet, men det er sjokkerende at 30 år har gått forbi på et blunk, sier Julia som ble kalt hele Amerikas kjæreste etter «Pretty Woman».

– Den betegnelsen har jeg definitivt vokst fra, ler hun.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...