SPORTY DAMER: Noen av hockeymammaene i E29, f.v. øverst: Linda, Kine, Trude og Taras egen journalist Cecilie (innfelt). F.v. nederst: Catherine, Kjersti og Birgit.

© Svein Pedersen

Er du med i et kvinnefellesskap? Vi vil gjerne se det!

Etter at vår store serie «Kvinnefellesskapet» er over, ønsker vi å vise lesernes kvinnefellesskap i Tara. Er du medlem av et hockeylag som vår journalist Cecilie eller er dere en venninnegjeng som reiser til byer etter alfabetet, går toppturer, strikker og drikker vin eller dyrker litteratur? Send oss en mail!

13. august 2019 av Cecilie Espensen

Uansett hva som bringer venninnegjengen sammen – enten det er håndarbeid, kortspill, reiselyst, litteratur, vininteresse eller hockeyglede (som gjengen under): Send en kort tekst og et bilde av gjengen til [email protected], merket «Mitt kvinnefellesskap».

Mammaene i E29 på isen i Lørenhallen

Her er den iskalde hilsenen som sto på trykk i Tara fra hockeymomsa:

40 og ferdig? På ingen måte! En håndfull av oss hockeymammaer i Oslo-klubben Hasle-Løren ville mer enn å bare sitte på tribunen og heie – vi ville ut på isen, vi også! Som sagt, så gjort! Med lånt utstyr fra gutta og jentene våre, under navnet E29 (Evig 29!), trener vi nå hockey ukentlig – dette til tross for at de fleste av oss ikke har hatt på oss annet enn danseskøyter i barndommen. 

Og ryktet har spredd seg – nå samles ca. 20 mammaer fra flere av ishockeyklubbene i Oslo-området. Hockey er smittsomt, en super treningsform og utrolig gøy! Så gøy at et par av oss har meldt oss på hockeycamp i Sverige til høsten!

Seneste

Kanskje er du også interessert i...