SPORTY DAMER: «Tindekvinder» på vei til Kolåstinden – kongen over Sunnmørsalpene. 

© Privat

Er du med i et kvinnefellesskap? Vi vil gjerne se det!

Vi ønsker å vise lesernes kvinnefellesskap i Tara! Er dere en venninnegjeng som reiser til byer etter alfabetet, går toppturer, strikker og drikker vin, synger, dyrker litteratur eller gjør noe annet morsomt sammen? Send oss en mail!

10. juni 2021 av Redaksjonen

Uansett hva som bringer venninnegjengen sammen – enten det er håndarbeid, kortspill, reiselyst, litteratur, sang, vininteresse, trening eller turgåing (som gjengen under) eller noe annet morsomt: Send en kort tekst og et bilde av gjengen til [email protected], merket «Mitt kvinnefellesskap». Vi vil veldig gjerne høre fra dere!

Tindekvindene markerer nasjonaldagen på Skårasalen i Møre og Romsdal
© Privat

Her er hilsenen som sto på trykk i Tara fra Tindekvindene:

Mitt kvinnefellesskap er Tindekvindene. Tindekvindene er et åpnet nettverk for kvinner i alle aldre som er glad i å ferdes i fjell og bestige tinder. Vi har en Facebook-side hvor vi inspirerer hverandre til å utforske den mektige og vakre sunnmørsnaturen. Her finner vi turvenninner, får turtips og kan selv invitere til turer eller bli med andre.

Tindekvindene har utviklet seg til å bli et sterkt kvinnefellesskap der vi utfordrer og hjelper hverandre til å sprenge grenser og nå nye mål. Noen har fått oppfylt drømmen om å klatre Bladet – en 11 meter høy pinakkel. Andre har blitt inspirert til å bli med på toppturer på randoneeski. Hver enkelt kvinne definerer sine egne mål. På turene våre opplever vi at naturopplevelser, samhold, spenning og mestring går hånd i hånd.

De første kvinnelige tindebestigerne gikk på tur i stakk og kjole, noe som har inspirert Tindekvindene til å fremheve det feminine på turene våre. Med kjole i sekken bestiger vi fjell og tinder og planter det kvinnelige på toppen. 

Lyst til å bli med? Du finner oss på Tindekvindene.no og vi har søsterorganisasjoner ulike steder i Norge. 

Fjellhilsen fra Birgitte Fondevik (Tindekvinde og Tara-leser)

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...