– Angst holder meg ung

Diane Keaton (70) holder seg unna kjøtt, men hadde aldri klart å være veganer.

15. april 2016 av Aud Berggren

– Hvis jeg holder meg ung er det på grunn av angst! Det er også viktig å bevege seg. Jeg gjør det på tredemøllen mens jeg lærer replikkene mine og ser på gamle musikkvideoer. Jeg så også Adeles nye, og Gud for et geni hun er! Det er min idé om himmelen, røper Diane Keaton til Tara.

70-åringen er også opptatt av å spise sunt. Hun har vært vegeterianer i over 20 år, men ikke veganer, for så lenge Diane kan spise ost, er alt bra.

– Jeg har masse energi, og jeg tror det har hjulpet meg på veien. Nå har jeg holdt på å bygge et hus i tre år, og jeg er ennå ikke ferdig, forteller Diane.

Hun tror det er viktig med prosjekter som fenger.

– Jeg vet ikke om det er en forbindelse mellom det og god helse, men vi kan jo håpe. Selvfølgelig tar jeg legesjekker også. Det minner meg på at jeg skal ha en rotfylling senere i dag! Jeg tar gjerne imot litt sympati, for jeg gruer meg.

 

– Noen skjønnhetstips?

– Vis bare frem fingene og det øverste av halsen, pluss bena. Ellers, dekk til resten!

 

PS! om Diane Keaton

  • Diane Keaton har aldri vært gift, men hadde forhold til Woody Allen, Warren Beatty og Al Pacino.
  • Hun adopterte datteren Dexter i 1995 og sønnen Duke i 2000.
  • Hun elsker å restaurere gamle hus og har gitt ut fotobøker og selvbiografier.
  • Var aktuell i julen med filmen «Love the Coopers».
  • Aud om Diane: Jeg liker Diane Keaton best. Hun er et uendelig interessant menneske som er åpen både om sin usikkerhet og styrke. Det følger alltid latter med henne, og hun får nesten alltid spenstige assosiasjoner om andre ting enn det hun snakker om. Hun er dessuten ingen diva.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...