Stressmestringscoach Rebekka Nøkling og kvinneforkjemper John John Bruseth vil gi deg konkrete råd og stressmestringsverktøy i sin nye podcast på Tara.no

© Asveig Marie Levang, Livslyst & Motivasjon AS

Ny podcast-duo vil hjelpe deg til mindre stress og mer livslyst

Tara Livslyst er et livsstilsprogram med masse godfølelse, ny energi, motivasjon, overraskelser og påfyll i hverdagen!

6. november 2017

Ønsker du deg mer livslyst i hverdagen? Vil du lære hvordan du kan redusere stress med konkrete råd og stressmestringsverktøy

Trenger du mer av dette?

  • godfølelse
  • energi
  • motivasjon
  • overraskelser
  • påfyll i hverdagen

Da bør du lese videre om Tara.no sin nye podcast-serie "Tara Livslyst"!

I en helt ny livsstilsserie snakker stressmestringscoach Rebekka Nøkling og kvinneforkjemper John John Bruseth om alt fra å hente frem den viktige og naturlige erotiske kvinnekraften - til yoga og meditasjonsøvelser, som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd!

Programlederne forklarer deg gjennom den gode samtalen, alt som er verdt å vite om ”forskning som kan hjelpe” – og gir deg konkrete råd og stressmestringsverktøy som du kan bruke rett etter at du har hørt episoden ferdig. Og ja: Alt er forskningsbasert og lett forståelig.

Hvem er programlederne?

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, stressmestringscoach, mental trener, terapeutisk yoga- & meditasjonslærer og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. 

Nøkling er grunnlegger av Livslyst & Motivasjon AS - som også eier www.livslystsenteret.no

John John Bruseth er først og fremst en eventyrer, men også rockemusiker, filmskaper, forfatter, kunstmaler og journalist. Bruseth er kjent for sine dokumentarfilmer om kvinnerelaterte spørsmål som omskjæring, HIV/Aids, ulovlige aborter i Kina og kinodokumentaren Fast Car sammen med Unni Willhelmsen.

I disse dager er han i ferd med å gjøre siste forberedelser til lanseringen av Female Footprint – verdens største byrå for kvinnelige inspiratorer og foredragsholdere.

Første episode

Du kan høre den første episoden av podcasten Tara Livslyst allerede på søndag! Følg med på Tara.no, vår Facebook-side eller Instagram-profil for link til episodene. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...