HBO serie Nordic Nicole Kidman Hugh Grant

BRILJERER: Nicole Kidman og Hugh Grant spiller et rikt ektepar som får sitt privilegerte liv snudd på hodet etter et brutalt mord i miniserien «The Undoing» på HBO Nordic.

© HBO

Har du fått med deg HBO-serien «The Undoing»?

HBO-serien «The Undoing» høster gode kritikker og vi venter i spenning hver mandag på at en ny episode av miniserien skal slippes på strømmetjensten. Tara har møtt Nicole Kidman som avslører hvordan det var å jobbe med Hugh Grant!

6. november 2020 av Aud Berggren

Nicole Kidman gjør det igjen! Etter rollen som Celeste Wright i tv-serien «Big Little Lies» leverer hun nok en gang – denne gangen i rollen som den vellykkede psykologen Grace Sachs i HBO-serien «The Undoing». 

I denne spennende miniserien, som er basert på boken «You Should Have Known», spiller hun side om side med Hugh Grant, som hun aldri trodde ville si ja til rollen ... 

Nicole Kidman HBO The Undoing Tara Aud Berggren eksklusivt

MØTTE NICOLE KIDMAN: Taras reporter Aud Berggren møtte Hollywood-stjernen Nicole Kidman. – Jeg har sett hvordan Nicole Kidman har vokst med årene og stadig viser mer av seg selv, og det er tydelig at hun liker å tøyse, sier Aud.

–Jeg har kjent Hugh i over 30 år, før han ble berømt med «Fire bryllup og en gravferd». Han er smart og sjarmerende og har verdens skarpeste humor, sier hun til Taras reporter Aud Berggren.

– Susanne (regissør Susanne Bier red.anm.) ville absolutt jobbe med ham, men jeg sa aldri i verden om han sier ja, avslører Nicole og fortsetter: – Hugh har nemlig et hat/kjærlighetsforhold til det å være skuespiller og jobber bare når han finner det for godt, avslutter Nicole som elsket å jobbe med både Hugh Grant og Susanne Bier.

Hugh Grant beskriver Nicole til gjengjeld som en morsom og tullete ozzie (australier).

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...