© Esten Borgos

Ut av komfortsonen med livsstilspatruljen

For Lena Munkelien (43) var mye perfekt - men kjærlighetslivet og selvbildet trengte en oppgradering.

14. november 2013 av Marthe Reienes

Lena Munkelien (43) er allerede i en endringsprosess for å stole mer på seg selv og egen dømmekraft. Som kandidat i Livsstilspatruljen får hun det siste dyttet hun trenger for å fullføre forandringen.
- Jeg har helt klart drømmejobben og er virkelig på rett hylle. Det er et supert sted å være, og jeg har fantastiske kolleger, sier Lena.
Karrieremessig er hun akkurat der hun vil være. Lena har også et godt forhold til familien og har mange gode venner. Men er hun egentlig skapt for å være alene?
- Jeg har alltid vært nysgjerrig på astrologi, og har lenge vurdert å gå til astrolog. Hva ligger foran meg?
Lena forteller at hun allerede er i en transformasjon til å bli mer tro mot seg selv, og at det å være kandidat i Livsstilspatruljen ville være en mulighet til å fullføre denne forandringen.
- Dette ville være så utenfor min komfortsone, og jeg ville være på tynn is. Jeg liker ikke å eksponere meg selv på noen som helst måte, og derfor ville dette være god trening i å strekke komfortsonen way out! Jeg ønsker hjelp til å stole på meg selv og egen dømmekraft, ikke la andre fortelle meg hva som er rett og galt. Å kunne være glad for det jeg har og å leve i og nyte nuet, sier Lena.
Også i klesveien er Lena mest glad i det komfortable, og hun ønsker seg tips og råd til hvordan garderoben kan gjøres mer passende til en karrierekvinne.

Sophias coaching: - Gi deg selv en omprogrammering
- Lena er en flott, oppegående kvinne med to sønner på 15 og 20 år. Hun har en kjempefin jobb innen HR, hvor hun føler seg både verdsatt og respektert.
Barndommen til Lena var trygg, og hun har mange gode minner fra den, samt et godt forhold til både søsken og foreldrene. Men i kjærligheten har Lena vært uheldig. Hun har vært utsatt for svik, bedrag og løgn. Dette har ødelagt mye av selvtilliten hennes, og hun føler seg svak, sårbar og mistenksom. Det er ikke så lett for henne å gi slipp på fortidens minner, og enda vanskeligere er det å tro på kjærligheten.
Hun beskriver seg selv som ”snille-Lena, som alltid er der når noen trenger henne”. Lena er født i stjernetegnet Jomfruen, som i astrologien betegnes som ”tjenestetegnet”.
Jomfruen misliker å fremheve seg selv, og det er ganske tydelig for meg at Lena lar andre komme først, og hun er mer enn fornøyd med å holde en lav profil. På den måten kan hun konsentrere seg om å få hverdagen til å fungere glatt for alle de involverte.
Typisk for Jomfruen er også å være kritisk. Lena er meget selvkritisk, og i perioder kan det føles som om livet er en uendelig strøm av oppgaver som venter på å bli gjort. Hun har lett for å påta seg andres plikter både hjemme og på arbeidsplassen.
Det er velkjent i astrologien at kvinner født i Jomfruens tegn er perfeksjonister som foretrekker å gjøre alt selv. Hvis Lena ikke setter grenser for sin hjelp, blir hun lett utnyttet av andre. Mange kvinner som er født i Jomfruens tegn har dessuten en tilbøyelighet til å nære urealistiske forventinger til menn, hvilket ganske enkelt resulterer i skuffelser.Astro-coachingen: - Gå tilbake til din indre kjerne
- Min viktigste oppgave med Lena er å lære henne til å bruke sin velutviklede kritiske dømmekraft for å renske opp i og fjerne det som holder henne tilbake.
Jeg fremhever hennes analytiske evner og kritiske sans slik at det kan bli et redskap i hennes personlige utvikling. Dette innebærer også at hun lærer å overvinne tendensen til å være selvkritisk og gir seg selv den anerkjennelsen hun fortjener. På den måten vil Lena gå tilbake til sin indre kjerne og bli den sterke, selvsikre kvinnen hun egentlig er.
Følelsesmessig er Lena preget av stjernetegnet Krepsen. Krepsen er følsom, omsorgsfull og knytter sterke bånd til mennesker rundt seg. Krepsen har vanskelig for å gi slipp på gamle minner, og som den ekte krepsen i naturen, så beveger den seg verken fremover eller bakover - men sidelengs. Lena har hatt vanskelig for å sette en strek over det som har vært og begynne å gå fremover i livet.
Hun er også ekstremt følsom på hvordan andre behandler henne, og blir lett såret hvis de svikter henne på en eller annen måte.
Ved å anerkjenne, sette ord på og utrykke sine følelser, lærer hun å utvikle større følelsesmessig uavhengighet. På denne måten vil hun ikke bli så lett såret eller skuffet over andre.
Kjærligheten står i Vektens tegn hos Lena. Og for mennesker som er påvirket av Vekten er parforhold hellig og sentralt for å kunne nyte livet.
Kjærlighetsforhold er uhyre viktig for Lena, og hun mistrives uten partner. Derfor er hun svært villig til å strekke seg langt og inngå kompromisser for å kunne holde på et forhold. Men dessverre for Lena så har hun ofret mye for å holde på forhold som ikke var riktige for henne og som har undergravd mye av hennes selvbilde og troen på kjærligheten.
Kvinner som er påvirket av Vektens tegn trenger en partner som stimulerer dem mentalt, som utstråler forfinelse og stil og behandler dem som likeverdige.
Det er viktig for Lena at hennes utkårede deler samme smak for interiør, mat, opplevelser og reiser, og at de kan snakke sammen om de emnene som interesserer begge.
Våre samtaler går i retning av å akseptere det som har vært, forsone seg med fortiden, gi slipp på negative tanker og frykt. Slik blir det lettere for Lena å åpne seg for nye muligheter og gjenoppta troen på kjærligheten.
Vi avslutter astro-coachingen med hovedfokus på bevisstgjøring av hennes ønsker, behov og drømmer, slik at hun kan skape det forholdet og den fremtiden hun visualiserer. Astrologisk analyse for ett år fremover viser fornyet og styrket tro på kjærligheten. Ingenting kommer til en lukket hånd, og Lena vet at hun må åpne seg for nye muligheter.

Lena om coachingen: - Ble fascinert og inspirert
- Jeg ble både fascinert og inspirert av Sophia. Hun er en tøff, positiv og kjærlig dame som du føler vil deg vel. Hun bruker klar tale, og det er bra, for det trenger jeg. Horoskopet var gøy å høre om, og jeg måtte le godt da det kom frem at mine mannlige relasjoner ikke har vært bra. Det var også veldig interessant å få høre at jeg er helt på riktig plass karrieremessig. Det har alt i alt vært en lærerik, inspirerende og morsom opplevelse. Jeg lærte at jeg er bra nok som jeg er!
Fotograferingen var veldig klein, for jeg liker ikke fokus i det hele tatt. Det var langt utenfor min komfortsone - men det var jo derfor jeg ville gjøre dette! Og det var hyggelig å få tilbakemeldinger underveis.

Har du lyst til å bli coachet av Taras livsstilspatrulje? Les mer her!

Dette kan astro-coaching hjelpe deg med

 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...