Slik får du mer energi i vinter!

Denne energi-shoten gir mentalt overskudd, er hormonelt balanserende og gir beskyttelse mot aldringsprosessen!

9. november 2016 av Kommersiell redaksjon

Bidronninggelé er et meget eksklusivt råstoff som arbeidsbiene selv utvikler, og gir som føde til sin dronning. Geléen er et rent og næringsrikt stoff som sørger for at dronningen lever et langt og fruktbart liv. En vanlig bie lever kun i noen hektiske uker, mens en bidronning kan leve i hele 5 år. Geléen inneholder nemlig substanser som gir beskyttelse mot aldringsprosessen, og har blitt brukt innen kinesisk folkemedisin i flere hundre år for å øke fertiliteten hos kvinner. Den kan også virke hormonelt balanserende og er derfor gunstig ved overgangsalder eller i forbindelse med PMS-plager.

En ordentlig energiboost

Føler du deg sliten i perioder og har behov for ekstra energi? Da kan du bruke Bidro Ampull som en ordentlig energi-shot.

En ampull inneholder hele 1500 mg fersk, økologisk bidronninggelé! I tillegg til å gi økt energi og mentalt overskudd, vil geléen også styrke hud, hår og negler.

Du inntar geléen direkte fra ampullen, ved å brekke av begge endene. Eventuelt kan du blande den i juice eller vann. Bidro Ampull brukes som en 20 dagers kur før du går over til Bidro Ren som er bidronninggelé i kapselform.

De gode effektene med bidronninggelé:

1. Økt energi
2. Mentalt overskudd
3. Styrker hud, hår og negler
4. Hormonelt balanserende
5. Beskyttelse mot aldringsprosessen

Det er dessuten et velkjent kjerringråd at bidronninggelé kan øke fruktbarheten for kvinner i fertil alder. Bidro kan også forebygge lette allergiplager.

Nå får du 25% på Bidro-produktene i nettbutikken Supervital.no ved å bruke rabattkoden: Bidro. Rabattkoden er gyldig ut desember. Produktene kan også kjøpes i helsekostbutikken.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...