© Esten Borgos

Møt Taras astro-coach

Fortell Sophia Lea Kielland når du er født, og hun kan si deg hvordan du kan få et bedre liv.

1. november 2014 av Marthe Reienes

- Astrologi kan brukes som et verktøy, slik at du får det bedre for eksempel i relasjoner og i kjærlighetslivet, sier Sophia Lea Kielland.

Hun er astrolog, terapeut og forfatter med spesielt fokus på parforhold, kommunikasjon og selvutvikling. I Tara møter du hennes i Livsstilpatruljen, der hun hjelper utvalgte lesere med veivalg gjennom astro-coahing.

Vil du bli astro-coachet i Tara?

- Rent vitenskapelig vet vi hvordan himmellegemene virker inn på naturen, eksempelvis på flo og fjære, på alt som vokser og gror og på klimatiske fenomener. Menneskene er en del av naturen som biologiske vesener, og derfor er det ikke så merkverdig at vi også er påvirket av disse kreftene, sier Sophia.

Bli med Sophia på kurs i Frankrike

Hun ble interessert i astrologi allerede som niåring, og interessen vokste da hun begynte å studere psykologi i Paris.

- Under studietiden ble jeg fascinert av Carl Gustav Jung. Den anerkjente psykologen var som kjent svært opptatt av astrologi, og han benyttet seg av den urgamle visdommen i sine analyser av personligheter. Selv har jeg brukt mange år av livet til å avmystifisere fenomenet, til å belyse betydningen av det for hvordan vi er skapt, og hvordan vi kan utfolde vårt potensiale til selvforståelse og forstå menneskene rundt oss bedre, sier hun.

Se hvilke treningsformer som passer ditt stjernetegn

Sophia har studert psykologi, økonomi og astrologi. Hun jobber med parterapi og som rådgiver og har utgitt flere bøker om astrologi og parforhold og deltatt i en rekke TV-programmer og debatter.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...