matblogg

7 fristende vegetarblogger

Her er syv appetittvekkende blogger som kan by på oppskrifter til vegetar- og veganmat.

Juliesmatblogg byr på mange uimotståelige og delikate vegetariske retter. Oppskriftene er godt forklart, og du kan finne alt fra friske salater til supper. Her kan du finne inspirasjon til vegetariske frokoster, lunsjer og middager.


Vegetarbloggen er Norges største vegetar-/veganblogg. På bloggen finner du mange innbydende oppskrifter på bakevarer, desserter, middager og måltider til fest og høytider. Det er lett å finne frem til oppskriftene du ønsker, og de skal være lette å følge. 

Veganmisjonen er en blogg full av appetittvekkende veganske oppskrifter. Dette er da matoppskrifter som verken har kjøtt eller andre produkter som kommer fra dyr i seg. Hun har kategorisert alle oppskriftene slik at de er lette å finne frem til.

På Veganmannen kan du lese om Thomas liv som veganer. Han legger ut oppskrifter, nyheter, tips og personlige erfaringer. Oppskriftene dekker alt fra frokost til middag. Det står også en del om innbydende veganske festmåltider!

© Getty Images

Veggisbloggen er den eneste nynorske vegetarbloggen. Her finner du oppskrifter om gryte-, pasta- og småretter. I tillegg til vegetariske burgere og et stort utvalg av supper. Alle oppskriftene er godt forklart med inspirerende bilder til. 

Trinesmatblogg blogger om all mulig slags mat. Men hun har også en egen kategori til vegetarmat. Matoppskriftene er oversiktelige og skal være overkommelig for alle. Trine har utgitt to kokebøker og driver matbloggen som fyller 10 år i år!

Veganslife frister med inspirerende bilder og veganske oppskrifter. På bloggen finner du oppskrifter til grønnsakskaker, vegansk fiskesuppe, linserisotto og mye mer! Alt står godt forklart med mengde og fremgangsmåte. 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...