Nytelse er ikke avhengig av alder, og med litt hjelp kan du sørge for et rikt seksualliv hele livet. 

Du fortjener nytelse hele livet

Kroppene våre forandres når vi blir eldre - det er en naturlov. Her får du hjelp til å navigere forandringene.

10. juli 2023 av Kommersiell Redaksjon

Seksuell helse - hele livet

Hvordan overgangsalderen påvirker oss varierer. Noen har fysiske plager, andre kan merke forandringen psykisk. Fellesnevneren er at vi blir påvirket forskjellig, og at konsekvensene kan variere fra person til person.

Når man står midt i en kropps- og livsforandring kan det være godt å spørre noen om råd. Sexologisk rådgiver, Kjersti Kleven, og Jannice Langdahl Krogstad har begge bred kunnskap om god seksuell helse og sammen eier de Erotikk1. Hos Erotikk1 er det forståelse for forskjellige preferanser, behov og ønsker når det kommer til kropp og seksualitet. Derfor har Erotikk1 tilpasset produktutvalget deretter. Seksuell helse for kvinner i overgangsalderen er et av mange fagområder Erotikk1 kan bistå med.

Hos Erotikk1 er din seksuelle helse en prioritering. 

La oss snakke om østrogen

Symptomene som mange opplever i overgangsalderen skyldes en reduksjon av produksjonen av kjønnshormoner. Hos de av oss med eggstokker, faller østrogennivået i blodet fra 40-års alderen, og fram til menopausen med bortfall av menstruasjon.

Kjønnshormonet østrogen er viktig når det kommer til seksuell nytelse i overgangsalderen. Østrogen er nemlig det som holder slimhinnene våre fuktige, og da kvinner i overgangsalderen kan oppleve tørre og såre slimhinner, kan denne plagen påvirke lysten til sex. En tørr skjede kan dessverre resultere i en ubehagelig opplevelse ved vaginalt samleie. Konsekvensen? Redusert sexlyst.

Heldigvis finnes det flere gode produkter på markedet som er til stor hjelp for mange. Et godt glidemiddel er en enkel løsning som passer til alle, og kommer i varianter som vannbaserte, silikonbaserte og hybride varianter.

Hudens følsomhet blir også påvirket av å bli eldre, og det er derfor noen opplever at det kan ta lengre tid å oppnå orgasme. Heldigvis påvirkes ikke graden av nytelse, og for enkelte kvinner øker faktisk sexlysten med alderen. 

Kjønnshormonet østrogen er viktig når det kommer til seksuell nytelse fordi det holder slimhinnene fuktige. 

Testosteron er viktig - også for kvinner

Både østrogen og testosteron påvirker kvinners sexlyst. Nivået av testosteron er høyest i 20-årene, og synker gradvis med årene. Samme tendens gjelder for testosteron, som blir halvert når kvinner kommer i overgangsalderen. Kombinasjonen av fallende østrogen- og testosteronivåer forklarer hvorfor mange opplever utfordringer i overgangsalderen.  

Hos Erotikk1 kan du finne noe til enhver smak og preferanse. 

En hel verden av hjelpemidler

Hos Erotikk1 er de ikke redde for å snakke om overgangsalderen. Å snakke om forandringene kvinner opplever er nemlig avgjørende for hvordan de har det i denne perioden.

Ved å snakke åpent om behovene man har, åpner man også opp for en hel verden av hjelpemidler. Erotikk1 har mange års erfaring når det kommer til seksuelle hjelpemidler for voksne kvinner.

Produktet «Erotisk Midnatt» er et produkt som gir trykkbølger til klitoris. Trykkbølgestimulatoren stimulerer klitoris uten direkte berøring. På den måten unngår man å overstimulere et område som er overfølsomt. «Erotisk Midnatt» kommer i en praktisk størrelse som ligger langs kroppen ved bruk, slik at den ikke kommer i veien, selv under samleie med partner. 

Erotisk Midnatt stimulerer klitoris ved hjelp av trykkbølger uten direkte berøring.

Dersom man er nysgjerrig på metoden tapping, bør man teste «Caribbean Shine». Tapping-metoden stimulerer g-punktet i en pulserende rytme. Resultatet er en intens opplevelse og fantastisk nytelse. Dersom man ønsker en kombinasjon med både tapping, vibrasjoner og bevegelse, er «Vive Aimi» et perfekt hjelpemiddel! Den har et intuitivt kontrollpanel hvor man enkelt kan bestemme hvilken funksjon man ønsker – eller om man vil ha alt på en gang!

Velg mellom deilige vibrasjoner, en pulserende plate eller bevegelse - eller kanskje du vil ha alt på en gang? Mulighetene er mange!

Heller man mot trykkbølge-stimuli, anbefaler Erotikk1 «Satisfyer» sine produkter. Produktene har tatt verden med storm ved bruk av deres innovative teknologi. “Satisfyer” anvender trykkbølger som etterligner sensuelle og pulserende bølger som vil ta nytelsen til et helt nytt nivå. 

Satisfyer Pro 2 Generation 3 har et stilrent design laget av 10% sømløs, kroppsvennlig silikonmateriale. 

Få veiledning i verdensklasse

Med Norges største utvalg av seksuelle hjelpemidler, står de klare til å hjelpe hos Erotikk1. Der vil du alltid finne de nyeste produktnyhetene og et nøye kuratert utvalg av produkter som tilbyr det beste innenfor seksuelle hjelpemidler. Alle ansatte hos Erotikk1 innehar høy kompetanse, og bistår gjerne med veiledning for å finne produkter som passer ditt personlige behov og ønsker. Og du trenger ikke bekymre deg for avslørende forsendelser dersom du handler online, hos Erotikk mottar man varene i helt anonyme forpakninger.

Utforsk Erotikk1 sitt univers av seksuelle hjelpemidler her. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...