Møt Jon Håtun på Årets modigste kvinne 2014

Anbjørg Sætre Håtun ble kåret til Årets modigste kvinne i fjor. I år kommer enkemannen Jon Håtun for å snakke om mot og følelser.

2. oktober 2014

Hvordan skal man orke å være åpen med følelsene sine, når alt håp er ute?

Anbjørg Sætre Håtun og ektefellen Jon Håtun (Jono El Grande) ble fratatt alt håp for ett år siden, da legene konstaterte at Anbjørg var i ferd med å dø av kreftsykdommen. Gjennom sykdomsprosessen hadde de begge vært åpne og delt mye med omverdenen. Hva skulle de gjøre nå? 

Anbjørg og Jon delte både gode og vonde øyeblikk
på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: Privat


Anbjørg og Jon hadde mot til å dele og være åpne også i denne håpløse situasjonen. De hadde mistet håpet, men de satt igjen med masse kjærlighet.

I fjor feiret vi Anbjørgs mot på Årets modigste kvinne 2013. På årets festforestilling får vi oppleve hennes like modige mann. Jon Håtun mistet Anbjørg i januar 2014, og kommer for å fortelle om mot og åpenhet i tiden før og etter. På sitt eget finurlige og humoristiske, men også dønn ærlige vis, deler han sine erfaringer med oss. 

Anbjørgs foreldre tok imot prisen Årets modigste kvinne 2013 fra Taras
sjefredaktør Torunn Pettersen (til høyre) og konferansier Haddy N'jie.


Solveig Kloppen er konferansier på Årets modigste kvinne 2014.

© Marianne Otterdal-Jensen
Dansegruppen MDonnaz elsker å holde på med hip hop og dans
-
selv om de er voksne damer.

Når vi feirer Årets modigste kvinne 2014, er det med Solveig Kloppen som konferansier. Vi serverer bobler i glasset og fristende munnfuller i pausen, Tara-modellene viser høstmoten, det blir goodiebags til alle, og de voksne kvinnene i hip hop-dansegruppen MDonnaz sparker i gang et forrykende danseshow.

Se hele programmet for festaftenen Årets modigste kvinne 2014!

Bli med på en minneverdig festaften på Edderkopppen Teater i Oslo 29. oktober: Bestill billetter til Årets modigste kvinne 2014 her

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...