© Johs. Bøe

Hvem blir Årets modigste kvinne?

Nå er det innspurt i jakten på Årets modigste kvinne 2014 - hun som inspirerer oss alle med sitt mot. Er du henne - eller kjenner du noen som fortjener tittelen, æren og pengepremien? Skriv til oss!

27. august 2014

For fjerde år på rad skal Tara kåre Årets modigste kvinne. Og da trenger vi DIN hjelp. Kjenner du en kvinne - en kone, en søster, en mor, en kollega eller en venn - som har utrettet noe helt spesielt? Som har vist at det nytter å stå på, ta opp kampen og ikke gi opp, selv når det ser som mørkest ut? Som har taklet livets utfordringer på en eksepsjonell måte, eller som har gjort noe for andre, som virkelig har satt spor?

Da må du melde henne på Årets modigste kvinne 2014! Eller kanskje er du henne selv? Skriv til oss og fortell oss hvorfor hun - eller du - fortjener å bli blant de seks finalistene som til slutt står igjen, og som blir belønnet med pengepremier, heder og ære.

Dette vinner årets modigste kvinner

Send ditt forslag til Årets modigste kvinne 2014 - helst med bilde - innen 20. september til: [email protected] Husk å gi en grundig begrunnelse for hvorfor akkurat din kandidat bør plukkes ut.

En jury bestående av kjente kvinner vil til slutt finne frem til seks verdige finalister som vil bli hedret under festforestillingen på Edderkoppen teater i Oslo 29. oktober 2014.

- Vi jakter igjen på flotte, sterke, modige kvinner. Med denne prisen ønsker Tara å hedre alleformer for mot, både de hverdagslige og de mer ekstraordinære. For mot har mange fasetter. Heltedåder og modige kvinner finnes det mangeav, og de fortjener å bli trukket frem i lyset, sier sjef­redaktør i Tara, Torunn Pettersen.

I fjor kom juryen frem til seks svært ulike finalister:

Anbjørg Sætre Håtun (41) ble kåret til Årets modigste kvinne 2013 fordi hun i sitt livs tøffeste måneder klarte å bety så mye for så mange andre. Hun frontet sykdommen i medier og delte på sosiale medier gode og vonde øyeblikk. Om sykdom og behandling. Men også om håp, kjærlighet og om viktigheten av å leve her og nå.

Gunn Elin Veivåg (34) ble hedret med annenplass for sin innsats på fødeavdelingen på Mnazi Mmoja Hospital på Zanzibar.

Bente Karlsen Røstad (45) kapret tredjeplassen for kampen mot sitt eget rusmisbruk, og ikke minst for alt hun har gjort for andre i samme situasjon i hjembyen Kristiansand.

Med legendariske Edderkoppen Teater som kulisse og Solveig Kloppen som kveldens vertinne, kan vi invitere til et forrykende show i Oslo 29. oktober 2014.

• Gripende historier
• Underholdning
• Fingermat
• Bobler i glasset
• Produktstands
• Moteshow
• Björgs lykkeforedrag
• Goodiebags

- Når jeg ser på hva de tidligere vinnerne av denne prisen har gjort, tenker jeg at de må ha vært veldig redde på veien. Og kanskje er det nettopp dette det å være modig handler om: Å tørre å  møte det man er redd for. Å overvinne sin egen frykt uten å tenke på hva man kan tape. Det er å være modig, sier Solveig Kloppen som ser frem til denne kvelden, og håper på proppfull sal og fantastisk stemning. 

De seks finalistene juryen velger ut, vil bli hedret under den innholdsrike festaftenen i Oslo, og fullspekket med underholdning, både av musikalsk og humoristisk art. Og selvfølgelig kommer Taras egne modeller til å spre litt glamour fra scenen i løpet av showet. Deilig fingermat, god drikke og rikholdige goodiebags tilfaller også de heldige publikummerne denne kvelden. Gå inn på edderkoppen.no for å lese mer om showet og bestille billetter.

 

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...