Dette vinner årets modigste kvinner 2014

De seks modigste kandidatene vinner premier for tilsammen 100.000 kr.

29. september 2014

Jakten på Årets modigste kvinne 2014 er i gang!

Meld deg på festforestillingen

 

1. premie: 50.000 kr

Vinneren av Årets modigste kvinne 2014 får en sjekk på 50 000 kr av Concepts AS.

Concepts AS er et tekstilagentur, etablert i 1989, med fokus på kvinner i alle aldre. Vi driver Oasis, Coast og Benetton i Norge, og er stolte av å sponse Taras kåring av Årets modigste kvinne 2014.

United Colors of Benetton er et Italiensk klesmerke, grunnlagt av Luciano Benetton i 1965. Benetton er et verdensomspennende klesmerke kjent for sine herlige fargerike ullgensere og innovative reklame. I dag finner du mye mer enn bare strikkegensere hos Benetton, vi har komplette kolleksjoner for kvinner og barn opp til 12 år. Benetton har høy kvalitet til gode priser.

Coast ble etablert i 1996 og ble fort den beste shopping-destinasjonen for kvinner i alle aldre på jakt etter den perfekte kjolen. Coast tilbyr utsøkte produkter av høy kvalitet og har dyktige medarbeidere som skaper gode opplevelser for kunden i en butikkatmosfære som er unik for Coast.

Oasis ble etablert i 1991 og har siden blitt en av Storbritannias mest kjente highstreet fashion brands. Oasis er best kjent for sin egen design som lages spesielt for den motebevisste og feminine kvinne.

 

2. premie: 25.000 kr

Kvinnen som vinner 2. premien får en sjekk på 25 000 kroner fra Boots Apotek.

Boots apotek har mer enn 160 års erfaring og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn og Storbritannias ledende leverandør av helse- og velværeprodukter. Boots Norge har 150 Boots-apotek over hele landet, og er i en spennende utvikling. Vi er opptatt av å ta vare på folkehelsen og satser derfor på helsetjenester i apotek i tillegg til at vi tilbyr eksklusive velværeserier som No7, Botanics, Soap&Glory og Soltan.   

 

3. premie: 10.000 kr

Kvinnen som vinner 3. premien får en sjekk på kr 10 000 av den norsk-islandske kunstneren Björg Thorhallsdottir.

Björg er kjent for sine bilder og bøker. - Kunst blir laget for å glede, inspirere og oppmuntre til å leve det livet som vi egentlig drømmer om, sier Björg.
Etter hvert har hun blitt en ettertraktet foredragsholder, og hun snakker gjerne om mot, livslykke og hvordan vi selv kan skape et godt liv, uavhengig av livets ytre omstendigheter.
- Etter å ha møtt så mange vakre, flotte kvinner skjønte jeg at vi lever parallelle liv, og at vi har så mange av de samme tankene, opplevelsene og forventningene til livet. Forventninger som ikke alltid oppfylles. Følelser er universelle, og livene våre er ofte like. I ordet kjærlighet ligger ærlighet - også til en selv. Jeg skjønte at lykken er et valg, og at den er summen av alle valgene vi tar. Jeg kan velge mine tanker, som blir til mine ord, som blir til handlinger og som dermed blir mitt liv.

Hør Bjørgs miniforedrag på prisutdelingen på Edderkoppen teater 29. oktober 2014. Kjøp billett til festforestillingen her.

 

© tara.no

4.-6. premie: 5000 kr

Kvinnene som kommer på 4-6. plass får et verdikort på 5000 kroner fra Akademiklinikken.

Verdikortet kan brukes fritt hos Akademiklinikken. I premien ligger også en konsultasjon hos kosmetisk sykepleier.
Akademiklinikkens behandlinger spenner fra hudforyngelse, hårfjerning, pigmenter, injeksjoner til kirurgiske behandlinger. De fører også Obagi Nu-Derm og Jan Marini i tillegg til klinikkens egen hudpleieserie.

For mer informasjon se, akademiklinikken.no

Seneste

Kanskje er du også interessert i...