Björg Thorhallsdottir julehefte juletid

MAGISK JULESTEMNING: Den populære kunstneren Björg Thorhallsdottir har brukt høsten på å illustrere tekstene til noen av Norges største forfattere. Resultatet er det vakre juleheftet «Juletid».

© Björg Thorhallsdottir

Taras spaltist med eget julehefte

Den populære kunstneren og Tara-spaltisten Björg Thorhallsdottir har illustrert sitt eget julehefte. I «Juletid» har Björg illustrert 24 fortellinger skrevet av blant annet Alf Prøysen, Levi Henriksen, H.C. Andersen, Tor Åge Bringsværd, Gro Dahle og Inger Hagerup.

18. november 2021 av Cecilie Espensen

– Jeg er så stolt av juleheftet «Juletid», sier kunstneren Björg Thorhallsdottir om det vakkert illustrerte juleheftet som er i salg nå.

Med sin karakteristiske strek har hun illustrert 24 fortellinger som er skrevet av kjente forfattere som H.C. Andersen og Inger Hagerup.

– Det har vært så spennende og interessant å lage, forteller hun og fortsetter: – Jeg brukte masse tid på å studere de gamle og tradisjonsrike juleheftene. Hvilke farger brukte de, og hvilke kunne jeg bruke videre og blande inn i et mer moderne og kjent univers?

Med kofferten full av skisser og kreativitet, satte Tara-spaltisten kursen for atelieret sitt i Barcelona. 

Resultatet er nå ute i butikkhyllene: «Juletid - varme fortellinger for store og små» – et julehefte med 24 vakre illustrasjoner laget av kunstner Björg Thorhallsdottir. Dette er et julehefte vi tror vil gjøre ventetiden enda mer magisk for hele familien.

Du kan kjøpe juleheftet her

Ekstra til deg

Sammen med juleheftet «Juletid» følger to illustrasjoner i stor størrelse signert Björg Thorhallsdottir. Begge kan du enkelt nappe ut, ramme inn og henge opp hjemme hos deg selv.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...