© Kristin Heier / Björg Thorhallsdottir

Björg Thorhallsdottir: Husk å feire ved hver varde

En venninne av meg har bestemt seg for å bli flinkere til å feire både livets oppturer og nedturer. Det anbefaler jeg alle å gjøre.

19. april 2019 av Björg Thorhallsdottir

Jeg snakket nylig med en venninne av meg. Hun er en superdyktig forretningskvinne som har bygget opp sin egen virksomhet med stor suksess. Hun fortalte at hun hadde oppdaget at hun hele tiden hadde blikket på det neste målet, og med en gang noe var oppnådd begynte hun å jobbe videre mot det. 

Og plutselig hadde hun blitt klar over at hun faktisk hadde glemt å feire når hun kom i mål. Derfor hadde hun nå satt seg et nytt mål, nemlig at hun skulle bli flinkere til å feire – både oppturene og nedturene. For hvert mål er en seier, og hver nedtur er en mulighet til å bli litt bedre kjent med seg selv og finjustere målet. 

Noen ganger viste det seg at hun var på feil kurs, og noen ganger ble målet enda tydeligere. Både oppturene og nedturene hadde vært viktige for henne underveis, og hver gang lærte hun noe. Nå ville hun stoppe opp og ha fokus på feiring underveis.

© Björg Thorhallsdottir

Kvinnen på bildet står rak i ryggen og er stolt av seg selv. Det er et deilig feministisk bilde, for jeg synes vi kvinner skal være stolt av hvem vi er. Og jeg ønsker å se flere kvinner i lederstillinger. Verden trenger kjærlighet, verden trenger kvinnelighet. Kvinner som tør kle seg feminint og være stolte av kjønnet sitt. Det finnes ikke noen sterke eller svake kjønn, vi har alle begge sidene i oss. 

Alt er inne i hodene våre. Hvis vi bestemmer oss for at det skal bli en suksess, blir det også det. Ikke tvil på deg selv. Go, girl! Klart stjernen blir din om du vil. Du får til alt du vil! 

Hun holder en flaske med bobler, det er for å minne oss på viktigheten av å feire ved hver eneste varde vi passerer, hvert lille og viktige delmål. Flasken trenger ikke inneholde alkohol. Den er et symbol på feiring, og det viktige er at du verdsetter det du får til. Alle disse bittesmå skrittene på livets vei. Det kommer til å bli oppturer, og det kommer til å bli nedturer – og masse følelser og livsvisdom på veien. 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...