Bjørg Thorhallsdottir
© Kristin Heier/Björg Thorhallsdottir

Björg Thorhallsdottir: Flying start

Det er et nytt år, og damen på dette bildet får en flying start, der hun fyker opp av en champagneflaske. Hun har vært så langt nede at hun aldri trodde hun skulle komme seg opp igjen, og hun er så glad som man kan bli. Kjenner du deg igjen?

11. januar 2019 av Björg Thorhallsdottir

Det er langt ned til bunnen, men når du kommer deg ut av hullet har du et stort potensial. For du kan komme like langt opp som du har vært langt nede! Lyset og mørket er begge tilgjengelig, og gjennom livet vil vi komme i kontakt med begge deler. Det er slik livet er. Mørket gir tilgang til lyset.

Denne damen har hatt store problemer som hun har klart å løse. Og neste gang det dukker opp motbakker, vet hun at hun kan komme seg opp disse også.

For når du er langt der nede må du huske at når du kommer deg opp, kommer du til å bli gladere enn du noen gang har vært. Og at det er når du er nede i dritten at du lærer mest om deg selv og kan endre uhensiktsmessige mønstre. Og etter hvert få et bedre liv. Hun har vært langt der nede, og nå får hun en pangstart opp i lyset igjen.

Ser du hvordan hun holder stjernen høyt oppe i hendene sine? Hun tar ingenting for gitt, for hun vet at det finnes en risiko for å miste alt. Nettopp derfor klarer hun å nyte livet så mye mer nå, når hun både bærer månens mørke og stjernens lys i seg. Nå vet hun å glede seg over både festen og hverdagene.

Hun har fylt førti og er fri! For unge mennesker som ikke har møtt motbør kan være litt kjedelige. 

Det er deilig å ha fylt 40, 50 eller 60 – for da har du vært gjennom så mye at du har sluttet å bry deg om hva andre tenker og mener. 

Og du vet at du ikke mister din verdi selv om du mister eiendeler, statussymboler eller fasaden.

Jeg ønsker at du også får en pangstart på det nye året, at du feirer hver opptur – og at du vet at du klarer en motbakke til når det måtte dukke opp en. Det gjør ikke noe om du klatrer sakte opp, også bittesmå skritt får deg opp i lyset igjen. Og husk, de aller fleste bekymringene blir det ikke noe av.

Du har fått 365 dager i gave. Gaver som du pakker sakte opp, en dag om gangen. Nyt de små overraskelsene og øyeblikkene. En dag vil du se at det var disse som var de store øyeblikkene. Ha en nydelig reise gjennom 2019.

Björg Thorhallsdottir
"Flying start"


© Björg Thorhallsdottir

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...