Riktige produkter styrker huden og fyller ut linjer.

Slik velger du riktig anti-age

Tre kremer som gjør huden din stram og gir masse glød!

17. april 2018 av Bonnier Creative Studio

En naturlig fast og strålende hud er noe de fleste ønsker å opprettholde så lenge som mulig. Det som ofte er lett å glemme er at huden vår er mer enn bare utseende, den er også kroppens eget forsvar mot ytre påvirkninger.

Huden vår er bygget opp av et strukturert nettverk som hovedsakelig består av kollagen. Kollagen gir huden fasthet og hyaluronsyre, en flytende gel, bidrar til å gi mer fylde til huden. Over tid vil kollagenfibrene bli knappe og hyaluronsyresyntese reduseres. Huden vil gradvis miste glød og elastisitet, og linjer vil bli mer synlige.

Avène har utviklet en ny anti-age-serie med produkter som styrker huden og fyller ut synlige linjer. 


Velg riktige produkter

Med riktig omsorg og produkter kan hudens naturlige prosess bremses, og huden vil beholde både fasthet og glød lenger. 

Her er tre tips til når du skal velge anti-age produkter:


1. Velg en krem som er tilpasset din hudtype

Velg en veldokumentert anti-age dagkrem som er tilpasset din hudtype. 

Avène PhysioLift Day Cream er tilpasset hud med synlige linjer og rynker, og kommer i to varianter, en til normal hud og en til tørr hud. Med ingredienser som Ascofilline™, Hyaluronsyre Mono-oligomerer og Pre-tocopheryl vil kremen både beskytte og styrker huden, samtidig som den glatter ut rynker og gir huden naturlig glød. Kremen har en høy toleranse og er skånsom mot sensitiv hud.


2. Velg en øyekrem utviklet for sensitiv hud

Huden rundt øynene er ofte mer sensitiv og trenger ekstra pleie. Irritasjon i huden kan føre til hevelse og mørke ringer. Det er derfor viktig å velge en øyekrem som både reduserer synlige linjer og som demper hevelse og irritasjon.

Avène PhysioLift Eyes er en anti-age øyekrem utviklet for sensitiv hud rundt øyepartiet. Øyekremens eksklusive kombinasjon av aktive ingredienser glatter ut linjer og rynker, strammer opp huden rundt øynene og demper hevelse. I tillegg inneholder kremen Avène Termalkildevann som virker beroligende og irritasjonsdempende. Produktet er tilpasset den sensitive huden rundt øynene, og er derfor helt uten parfyme.


3. Invester i en rikere nattkrem

Bruk en rikere nattkrem. Huden utsettes for ytre og indre påvirkninger i løpet av dagen, som forurensning, sol, kulde og stress. Først om natten har huden tid til å reparere seg selv, og da trenger den rikelig med fukt.

Avène PhysioLift Night Balm er en nærende anti-age nattkrem som gir huden rikelig med fukt samtidig som den strammer opp linjer og gir huden ny glød. 

Ingredienser som Ascofilline™ beskytter og gjenoppbygger huden, mens Hyaluronsyre Mono-oligomerer og Retinaldehyd glatter ut linjer og gir huden fylde. Avène Termalkildevann virker beroligende og irritasjonsdempende på huden.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en redaksjonell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...