– Huden kjennes klart fastere!

Avènes nye anti-age-serie PhysioLift imponerte testpanelet vårt.

5. oktober 2018 av Kontent

For kort tid siden gikk vi ut og etterlyste deltagere til et testpanel i forbindelse med lanseringen av hudpleieserien PhysioLift fra Avène. Responsen lot ikke vente på seg, og i 21 dager fikk 30 deltagere teste produktene. Og lesernes tale er klar: disse produktene fungerer! Se de strålende testresultatene nederst i saken.


Gjenoppdag gløden med PhysioLift

Mye av hemmeligheten bak et glødende og friskt utseende ligger i hudens fuktbalanse og elastisitet. Før vi vet ordet av det skjer det forandringer i huden vår som før eller senere vil bli synlige i form av en rekke velkjente alderstegn. Spensten og elastisiteten i huden begynner gradvis å minke som følge av blant annet avtagende kollagenproduksjon og lavere nivå av hyaluronsyre.

Avènes flunkende nye anti-age-serie PhysioLift er skreddersydd for de som vil gjenvinne hudens ungdommelige glød og redusere rynkene. Alle produktene i serien inneholder hyaluronsyre som bevarer fuktigheten i huden, vitaminer som virker i dybden på rynker og antioksidanter som tar opp kampen mot de frie radikalene. Samlet tilfører hudpleieserien akkurat det huden trenger for å forebygge og motvirke aldringstegn.

Et testpanel bestående av kvinner mellom 25-40 år fikk teste Physiolift-produktene i tre uker. Foto: Annette Løvstad Haga.


Strålende resultater

– Physiolift-serien har blitt en del av min daglige rutine etter dette, forteller en av testdeltakerne. Hun mener hudpleieserien absolutt leverer det den lover. – Jeg har fått opp øynene for Avène etter dette, så jeg kommer nok til å prøve flere produkter fra merket, sier hun. Flere av deltakerne vi har snakket med er enige.

– Huden kjennes klart fastere ut, sier testdeltaker Astrid (31) etter endt periode.

Hun beskriver utseendet på produktene som veldig pent med en seriøs og eksklusiv stil, og at løsningen med pumpefunksjon er utrolig praktisk og hygienisk. Dessuten ser hun fordelene med en hel serie, framfor enkeltprodukter.

– Det er veldig greit å kunne kjøpe alle hudpleieproduktene fra samme merke. Da føles det som at hvert produkt får den effekten det er ment den skal ha, avslutter Astrid. 

Lesernes dom

Omlag 90 % av deltakerne syntes opplevelsen av serien var positiv og at det er høy kvalitet på produktene. Over 80 % sier også at de gjerne anbefaler serien til andre. Absolutt alle mener at huden føles myk og behagelig etter bruk.

Flertallet er enige om at seriens produkter:

  • Beskytter huden og bevarer dens glød

  • Gir fylde og strammer opp huden

  • Har en deilig konsistens som trekker raskt inn

Testpanelet bestod av 30 kvinner som har brukt produktene Avène PhysioLift day cream, Avène physioLift night balm, Avène PhysioLift eyes og Avène PhysioLift Serum over en periode på tre uker.

Fremover får du lese flere saker om testresultatene på tara.no.

Produktene fra Avènes PhysioLift-serie fås kjøpt på apotek. 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Avène.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...