Foundationen alle har ventet på!

Sensai lanserer en ny Foundation-serie – som både pleier huden din med fuktighet og gir huden din en naturlig glød!

21. september 2017 av Kommersiell redaksjon

Beskytt huden og behold gløden! For å unngå at huden tørker ut, er det viktig med hudpleie som tilfører huden fuktighet. 

Tørr hud fremhever linjer og gjør at makeup'en lett samler seg i rynker og linjer.

Les også: Tørr og sensitiv hud? Her er redningen!

Med den nye Foundation-serien fra Sensai, får du hudpleie og makeup i ett og samme produkt. Alle Sensai-produkter inneholder Koishimaru Silk, som bidrar til å øke fuktighetsproduksjonen i huden. 

Foundation serien passer for alle aldre og hudtyper, og tar vare på huden din på kalde høstdager.

Gi huden nok fuktighet

Moden hud trenger mer fuktighet. Med en primer tilfører du huden fuktighet, samtidig som huden glattes ut. En primer gjør og at sminken sitter bedre, og forhindrer at den samler seg i linjene i ansiktet.

Glowing base fra Sensai er en lysreflekterende primer med lett skimmer, som gir huden din en jevn og silkemyk overflate. Den gir rikelig med fuktighet, og har solfaktor SPF10.

Velg en Foundation med glød

Talgproduksjonen i huden går ned etterhvert som man blir eldre, noe som kan føre til at en mister glød og farge i ansiktet. En Foundation med glød kan da være løsningen.

Flawless Satin Foundation er en kremaktig Foundation som tilfører huden fuktighet og gir en diskret glød. En Foundation for deg som ønsker en høy dekkevne og et feilfritt resultat. Velg mellom syv delikate nyanser.

Luminous Sheer Foundation er en ultralett Foundation som fordeler seg raskt, og som gir et friskt resultat og en naturlig glød. En Foundation for deg som ønsker en lettflytende Foundation med en middels dekkevne. Velg mellom syv delikate nyanser.

Fremhev med skimmer

Ofte er huden på kinnbena, neseryggen og brynbeinet glatte, og ved å bruke en highlighter her kan du ramme inn ansiktet og gi huden ekstra glød.

Supreme Illuminator er en unik, kremet highlighter som gir en fantastisk finish og en delikat glød. Den kremete konsistensen gjør den enkel å påføre, samtidig som den har en oppstrammende og lysreflekterende effekt. 

Påfør highlighter under Foundation for en mer naturlig glød, eller over Foundation for et oppstrammet utseende.

Silkemyk finish

Bruk gjerne et matt pudder for å korrigere hudtoner og forsegle make up'en. Translucent Loose Powder er et gjennomskinnelig, fjærlett pulver som reflekterer lyset og gir en silkemyk finish. Pudderet korrigerer hudtonen, og gir et silkemykt og jevnt resultat.

For å sikre et perfekt resultat, kan det være lurt å investere i en god Foundation-børste. Liquid Foundation Brush fra Sensai har en tett og myk kost som gjør det enkelt å justere gløden, og som sørger for en sømløs finish. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...