Få fastere og glattere hud – med minimal innsats!

Du kan enkelt forbedre elastisiteten i huden over hele kroppen ved å bruke ett minutt hver dag.

24. september 2018 av Kontent

Inntak av kollagen virker på all hud – både på ansikt og på kropp. Når vi nærmer oss de kaldere månedene, er det mange som slurver med å pleie huden på kroppen. Ofte fordi man rett og slett ikke prioriterer å bruke tid på det.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen brukes i tillegg til din vanlige hudpleierutine og i tillegg til de behandlingene du pleier å ta. Men bli ikke overrasket hvis du trenger litt mindre krem eller glemmer å bekymre deg over at huden skal bli tørr eller sår. Ett lite minutt kan rett og slett spare deg for stor innsats!

– Kollagenet er hovedårsaken til at huden vår holder seg elastisk og glatt. Fra cirka 30-års alder synker dette innholdet gradvis og linjer og rynker kommer til syne, sier hudpleier Caroline Jevanord ved Oslo Hudpleieklinikk. 

Hudpleier Caroline Jevanord ved Oslo Hudpleieklinikk.

Studier viser at inntak av spesielle kollagenpeptider bidrar til å gjøre huden vår glattere. I tillegg forebygger du aldringstegn både på kroppen og i ansiktet.

Kollagenfibre utgjør cirka 80 prosent av tørrstoffene i huden og kan forklares som selve reisverket som gir fylde og spenst i hudlagene. Når kollagennivået synker med alderen og huden mangler væske i de dypere hudlagene, brister polstringen i huden. Dette fører til ujevn hud, rynker linjer og cellulitter. 

Prøv The Solution™ Anti-wrinkle collagen med litt friskpresset lime.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen blandes ut i vann, eller det du måtte ønske av mat eller drikke. Det er enkelt å innføre en grunnleggende hudpleierutine. Kollagenpulveret smaker ingenting og du styrker hele huden effektivt innenfra. I tillegg er det lurt å drikke mye vann for å opprettholde væskebalansen.

De smarte stickpacksene innholder en daglig dose med hydrolyserte kollagenpeptider som har solide, placebokontrollerte, dobbelt blinde studier. 114 kvinner fra 45-65 år var med i studiene og fikk påvist i snitt 20% mindre rynkedybde over de åtte ukene studien pågikk. Andre studier har påvist forbedret elastisitet og redusert grad av cellulitter hos studiedeltakerne.

Tara sine lesere får 50% rabatt på én måneds forbruk ved å trykke her.


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skinlab.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...