- Et av de beste serumene jeg har brukt!

Vi lot 14 kvinner teste L’Occitane sitt “Immortelle Reset Overnight Serum” over 4 uker. Her er deres erfaringer og hvordan effekt nattserumet har hatt på deres hud.

4. oktober 2021 av Kontent for L'Occitane

Ønsker du å våkne hver morgen med hud som ser fresh, uthvilt og frisk ut? L’Occitane sitt “Immortelle Reset Overnight Serum” er et nattserum som passer alle hudtyper. Serumet gjenoppretter huden over natten, slik at huden din får en mer ungdommelig og strålende glød neste morgen. Det inneholder blant annet merian som bidrar til å aktivere genuttrykksfunksjoner, acmella oleacera som får spente muskler til å slappe av, i tillegg til å jevne ut fine linjer og mimikkrynker. Serumet er også med på å stimulere hudens mikrosirkulasjon og øke kollagensyntesen, for fastere og glattere hud.

- Anbefales på det sterkeste!

På sensommeren hadde vi en artikkel om L’Occitanes nattserum Reset Overnight Serum, og du kunne melde deg på for å få teste serumet helt gratis. Et tilfeldig utvalg av alle som meldte seg på fikk teste produktet i full-size, og har i ettertid informert oss om hvordan de opplevde serumet på huden sin. Etter å ha implementert serumet i hudpleierutinen på kvelden over en periode på 3 til 4 uker, ville de aller fleste anbefale serumet videre til venner og bekjente. «Jeg ville absolutt anbefalt serumet videre da jeg er veldig fornøyd både med hvordan det kjennes ut på, og etterlater huden frisk og fin, med ekstra glød.»

- Huden føltes umiddelbart jevn, glatt og fuktet!

Kun to av våre lesere som deltok hadde hørt om serumet før, så det var mange ulike forventninger til produktet på forhånd, men det som gikk igjen var at de håpet å se mer uthvilte ut når de våknet og at huden generelt skulle se friskere ut.

Etter å ha brukt Reset Overnight Serum var den generelle tilbakemeldingen at huden ser friskere ut og har fått mer glød. Deltagerne syns huden føltes jevnere/glattere og at fuktnivået i huden var mer balansert, så resultatet sto definitivt til forventningene. En av tilbakemeldingene var «Dette er tingen dersom du ønsker å få tilbake spenst og glød i huden!».

- En nydelig, herlig konsistens

«Allerede da jeg åpnet esken slo den herlige duften mot meg og flasken i seg selv gjør seg på baderomshylla.» Dette er beskrivelsen fra en av deltagerne som fikk være med å teste serumet. Vi har alle ulik hud og ulike preferanser for hvordan et ansiktspleieprodukt skal kjennes på huden, så vi syns det var spennende å høre hvordan våre følgere opplevde nattserumet. Serumet ble beskrevet som silkemykt, velduftende og behagelig på huden. I tillegg mente leserne våre at det absorberes raskt og etterlater en glatt, men matt finish. Dette må prøves!

Hvorfor fungerer Immortelle Reset Overnight Serum?

En av grunnene til at hudpleierutinen på kvelden er viktig er at hudens reparasjons- og regenereringsevne fungerer best om natten. Huden vår utsettes for mange skadelige miljøpåvirkninger hver eneste dag og ved å pleie huden din om natten utnytter du tiden hudfornyelsen er mest aktiv.

Masser serumet lett på et rent ansikt. Når du masserer inn serumet slippes tusenvis av gylne bobler ut som øker kollagensyntesen og stimulerer mikrosirkulasjonen i huden. Immortelle Reset Overnight Serum kan kombineres med alle ansiktspleieserumer og ansiktskremer fra L’Occitane.

«Et deilig serum som trekker raskt inn i huden og holder den fuktet hele natten», var en av tilbakemeldingene. En annen tilbakemelding var «God forbedring av ansiktshuden etter bare en ukes bruk».

- Ønsker at venner og bekjente skal få oppleve fuktig og glødende hud!

Etter å ha brukt nattserumet i 4 uker var svaret tydelig. Dette er et produkt verdt å anbefale videre. «Ville absolutt anbefalt serumet videre da jeg er veldig fornøyd både med hvordan det kjennes på og hvordan det etterlater huden frisk og fin, med ekstra glød».

Du kan teste serumet her

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...