Med kvalitetsprodukter gir du huden din den pleien den fortjener!

Med de kvalitetsprodukter gir du huden din den pleien den fortjener! 

Det skal ikke være komplisert å ta vare på huden din

Hvis det er én ting du kan gjøre for deg selv i hverdagen, så er det å pleie huden din. Les videre for å lære hvor lite som skal til for at du bevarer den glødende, friske og robuste huden din.

24. april 2023

Hvis det er én ting du kan gjøre for deg selv i hverdagen, så er det å pleie huden din. Huden er kroppens største organ og den delen av deg som står først i møtet med livets slitasje. Selv om huden er fleksibel, tilpasningsdyktig og relativt robust, vil den etterhvert bli påvirket av livets tøffe forhold. Miljøforandringer, stress, for lite fukt eller overbehandling, dersom huden blir gående for lang tid uten hjelp, vil den etterhvert gi etter. Heldigvis er det ikke mye du trenger å gjøre for å gi huden din de aller beste forutsetningene. 

All hud trenger pleie - hele livet

Du kan tenke på hudpleie som egenpleie. Hver gang du påfører huden gode produkter av høy kvalitet, tar du ekstra godt vare på deg selv. Bak produktene til favorittmerket NEOSTRATA ligger det over 50 års forskning og klinisk erfaring. NEOSTRATA tar hudpleie seriøst og vet hvor viktig det er å ta vare på huden. Faktisk ble merket grunnlagt av doktorene som oppdaget og tok patent på alfahydroksysyreteknologien (AHA) – en av hudpleiebransjens absolutt største nyvinninger. Helt siden NEOSTRATA ble grunnlagt i 1988 har produktene deres ligget i tet når det gjelder forskning og klinisk utviklede hudpleieprodukter.

Produktene til NEOSTRATA er såkalte aktive produkter. En aktiv ingrediens er en ingrediens i et produkt som er tilpasset til å behandle et spesielt hudproblem, et spesielt område eller en spesifikk problematikk. En aktiv ingrediens er det som gjør et hudpleieprodukt effektivt fordi det er en ingrediens det ligger forskning og vitenskapelig data bak, og derfor en ingrediens som er kjent for å forbedre og behandle hudproblematikk. På tross av å være effektive, kan aktive produkter brukes av alle hudtyper - også sensitiv hud!


Ved å bruke produkter med aktive ingredienser, hjelper du huden på vei til optimalt utseende, beskyttelse og glød. I tillegg vil de aktive produktene stimulere hudens cellefornyelse og hjelpe huden til å styrke hudbarrieren. I tillegg minimeres og forhindres irritasjon, tørrhet og alderstegn. NEOSTRATA PHA Renewal Pads er en skånsom eksfoliering du kan bruke daglig. Produktet motvirker tørr hud, og stimulerer hudens naturlige glød og friskhet. I tillegg stimulerer PHA-ingrediensen hudens egen cellefornyelse og styrker hudens barriere, og produktet er utviklet med milde produkter som kan brukes av alle hudtyper - også følsom hud. 

NEOSTRATA PHA Renewal Pads stimulerer hudens egen cellefornyelse og styrker hudens barriere. 

Vår hud er forskjellig - gi huden din det den trenger

Det er viktig å huske at vi alle har forskjellige liv, og dermed forskjellig hudproblematikk. Derfor er det ingen “one size fits all” når det kommer til hudpleie. En rutine som fungerer for din beste venn, fungerer kanskje ikke for deg. Velg produkter tilpasset din hudtype, ditt liv og dine behov.

Er du en av de som har en spesifikk hudproblematikk, som kviser, rosacea, rynker eller hyperpigmentering, anbefales NEOSTRATAs spesialprodukter som et tillegg til det daglige grunnleggende hudpleieprogrammet. NEOSTRATA Redness Neutralizing Serum er et lett kjølende serum som målrettet motvirker årsakene til rødhet. Serumet både styrker og gjenoppretter hudens besskyttelsesbarriere og bidrar til å berolige sensitiv hud. Dermed passer dette serumet for deg med hud tilbøyelig til irritasjon, eller deg med rosaceautsatt hud. 

NEOSTRATA har mange spesialprodukter som hjelper deg med konkrete hudproblemer. 

Er du ute etter et fornyende serum som gjør huden frisk, spenstig og glødende, bør du prøve NEOSTRATA 15% Vitamin C + PHA Serumet. Dette er et potent serum bestående av en unik kombinasjon av C-vitamin og PHA. Dette super-produktet inneholder også antioksidanten «Feverfew», en unik ingrediens som hjelper huden å tåle ytre påkjenninger og oksidativt stress. Dette serumet er ditt hemmelige våpen mot livets ytre stressfaktorer, og kan brukes av alle hudtyper. 

Dette serumet er ditt hemmelige våpen mot livets ytre stressfaktorer og bør være en fast del av din hudpleie. 

Husk resten av kroppen

Det er lett å kun tenke på ansiktet når man hører ordet hudpleie. Men huden dekker oss fra topp til tå, og bør få like mye oppmerksomhet over det hele. NEOSTRATAs Problem Dry Skin Cream er en mirakelkrem for ekstremt tørr hud. Kremen inneholder AHA og PHA, to ingredienser med en bevist merittliste for å forbedre ekstremt tørr hud. Kremen kan brukes over hele kroppen, fra tørre føtter til elefanthud på albuene.

Det aller beste du kan gjøre for huden din, er å inkorporere gode kvalitetsprodukter som en del av hudpleierutinen. NEOSTRATA har autoriserte hudpleieeksperter som kan hjelpe deg med å finne de helt riktige produktene til huden din. 


Lær mer om NEOSTRATA og finn din nærmeste NEOSTRATA-ekspert her. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...