Hudpleieprodukter til ansiktet.
Hudpleie til ansiktet:

Hudpleien som virkelig gjør det den sier den skal gjøre. Det er med god grunn produktene fra ZO er noen av verdens mest solgte. 

© Zein Obagi

Denne hudpleieserien gir fantastiske resultater

En av verdens mest solgte medisinske hudpleieserier, forteller dermatolog.

26. oktober 2016

– Etter mye UV-eksponering trenger huden å repareres og stabiliseres. UV-stråler ødelegger hudcellene og ofte overgår skadene hudens egen reparasjonsevne. 

Vi har snakket med dermatolog Dr. Michael Zangani, som røper hvorfor huden bør repareres nå og hvordan vi burde gjøre det. 

Det er altså nå, når solen ikke er på sitt sterkeste og dagene er kortere, at det er på tide at vi reparerer skadene sommeren har gjort på huden. 

Dr. Zangani anbefaler alle sine pasienter å pleie og beskytte huden med Daily Power Defense fra ZO Skin Health – i tillegg til å starte en tilpasset hudpleierutine fra ZO. 

Kjendisfavoritt

Den populære artisten Alicia Keys er en av kjendisene som sverger til ZO-produktene fra Dr. Zein Obagi. Tidligere i år offentliggjorde hun at hun har sluttet helt å bruke sminke, og vil vise sin naturlige skjønnhet. Kanskje hun har ZO-produktene å takke for det?   

For den viderekomne

ZO Medical er hudpleie for de viderekomne eller de som vil reparere større hudskader i form av pigmentering og store celleskader i hudbarrieren. ZO Medical inneholder tøffe ingredienser, og vil innebære en del reaksjoner som rødhet og flassing i løpet av de første ukene.

– Til gjengjeld kan man forvente fantastiske resultater som ingen andre hudpleieserier kan matche, forteller Dr. Zangani om ZO Medical.


For deg med mindre hudproblemer

ZO Skin Health er en daglig hudpleierutine som inneholder middels-sterke ingredienser. Denne hudpleieserien er best egnet for de med mindre hudproblemer. 

Hudpleieserien tilfører huden alle de nødvendige ingrediensene for at cellene i huden forblir aktive, forbygger skader og aldring av hud.

– ZO Skin Health gir rett og slett huden sin god helse! 

Et godt rykte

Dette er produktene som er kjent for å faktisk gjøre det de lover. Det er på grunn av de aktive, vitenskapelig-sertifiserte ingrediensene som faktisk penetrerer i huden.

– Det hjelper for eksempel ikke å ha vitamin C i hudpleieproduktene om de ikke klarer å komme seg ned i huden. Her er ZO helt unike, og er en av verdens mest solgte medisinske hudpleieserie. Det sier ganske mye, forklarer Zangani.

Det er ikke tvil om at de som velger ZO-serien for å reparere, pleie og beskytte huden tar hudhelsen sin seriøst, og Dr. Michael Zangani anbefaler ZO for alle sine pasienter og de som ønsker synlige resultater.

– De som velger ZO velger fra øverste hylle. Det finnes ingen ingredienser som er verdt å ha på og i huden som ZO ikke inneholder. Topp kvalitet, topp resultat!

Les mer om produktene fra ZO Medical og ZO Skin Health på Hudhelses hjemmesider

Populære hudpleieprodukter:
Populære hudpleieprodukter:

Hudpleie-produktene fra ZO Skin Health og ZO Medical har bransjens beste rykte, og passer for deg som tar hudhelsen din seriøst. 

© Zein Obagi

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...