Anti-age og solkrem i ett!

Dette produktet bremser aldringsprosessen, og gir hele 387% bedre beskyttelse enn SPF alene!

13. juni 2017 av Kommersiell redaksjon

For å unngå unødvendige rynker er solbeskyttelse det viktigste grepet du kan ta - hver eneste dag. UV-strålingen som huden eksponeres for er en av de største årsakene til synlige aldringstegn i huden. 

Husk at solens stråler står for 80-90% av hudens aldring og derfor bør du beskytte huden din med SPF hver eneste dag! De som daglig bruker solbeskyttelse med SPF 15 eller høyere viser en hud med 24% mindre aldring (enn de som ikke bruker SPF).

Det beste du kan gjøre for å forebygge aldring og rynker, er derfor å benytte deg av solfaktor i din daglige rutine. Miljømessige faktorer, forurensning og sigarettrøyk kan også resultere i aldringstegn, men ekspertene enes om at UV-strålene fra sol og solarium er det verste huden utsettes for, og som resulterer i flest rynker og pigmentflekker.

Multifunksjonelle dagkremer

Nå finnes det mange flere produkter med solfaktor på markedet enn tidligere, og Triple Protection Factor (TPF) fra Elizabeth Arden PRO er en cosmeceutical serie med ny, banebrytende teknologi bestående av multifunksjonelle dagkremer.

Serien inneholder produkter for både ansikt, kropp og lepper: med solfilter, antioksidanter og reparerende enzymer. Disse kan brukes i solen som fullverdige solkremer, og inneholder en klinisk dokumentert anti-age-teknologi som gir hele 387% bedre beskyttelse enn en SPF alene.

Triple Protection Factor er basert på kliniske tester og inneholder en prisvinnende teknologi som gir daglig beskyttelse av huden - med 3 "must haves"-egenskaper som SPF, Antioksidanter og Enzyme ComplexTM (DNA-reparerende ingrediens) for optimal hudhelse:

TRIPLE PROTECTION FACTOR FACE SPF 50 - tinted

TRIPLE PROTECTION FACTOR FACE & BODY SPF 30 - non tinted

TRIPLE PROTECTION FACTOR LIP BALM SPF 30

Studier viser at regelmessig bruk av SPF 15 eller høyere reduserer risikoen for å utvikle melanom hudkreft med 50 %. I tillegg kan man også reversere noen av solskadene du allerede har fått.

Elizabeth Arden PROs unike ingredienser i Triple Protection Factor (TPF) vil bremse aldringsprosessen i huden, og inneholder alt man trenger for å beskytte, fornye og reparere huden etter sol-eksponering. Du kan lese mer om Triple Protection Factor her!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...