© Good For Me

Enkle grep som kan gi deg sunnere og sterkere hår

Kjenner du til kosttilskuddet som norske frisører sverger til?

1. oktober 2020 av Kontent for Good For Me

Sliter du med tynt og livløst hår? Slapp av – du er ikke alene!

Det er ikke bare hyppig bruk av varmeverktøy og foliestriper som gjør håret ditt slitt og livløst. Håret kan nemlig miste mye av sin naturlige fylde og glans som følge av et lite variert eller mangelfullt kosthold.

Heldigvis finnes det et enkelt grep som kan hjelpe håret ditt med å vokse seg sunnere og sterkere! 

Kosttilskuddet som gjør underverker for håret ditt!

Hair Luxious er et naturlig multivitamintilskudd som kan hjelpe deg å få sterkere og sunnere hår.

Kosttilskuddet inneholder 25 nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å vedlikeholde og styrke håret fra innsiden. Blant ingrediensene finner du selen, sink, jern og ulike B-vitaminer som gjør underverker for hårveksten din! 

Vil du også teste effekten av Hair Luxious? Kjøp til han og henne her! 


Hair Luxious er elsket av frisører og kunder over hele Norge

– Grunnen til at jeg liker Hair Luxious så godt, er at jeg føler det gir hud og hår det jeg mener hud og hår trenger, forteller frisør Elisabeth Westby. 


ANBEFALER: Frisør Elisabeth Westby hos Nikitia Hair Oslo City forteller at hennes kunder er strålende fornøyd med Hair Luxious.

© Privat

Hun jobber hos Nikita Hair Oslo City, og har god erfaring med bruk av Hair Luxious – både selv og som anbefaling til kunder.

– Produktet er lett å bruke og forstå, noe som er bra for kundene. Samtidig er det en fornuftig pris på det, mener frisøren. 

Hvem vil du anbefale Hair Luxious for?

– Jeg anbefaler produktet for dem som ønsker et kosttilskudd ved siden av riktig sjampo og balsam, og som er villige til å bruke det over tid for å se resultater. Det er som med alt annet kosttilskudd – det er ingen forandring over natten. Ta en god konsultasjon med frisøren din og finn ut om dette er et produkt som funker for deg. 

Hair Luxious selges ikke bare hos Good For Me og utvalgte frisørsalonger, men også Vitusapotek og Ditt Apotek. Kosttilskuddet kommer i form av tabletter som skal svelges hele og bør inntas i kombinasjon med et måltid.

Best effekt får man over tid, noe Westby forklarer at hennes kunder også har oppdaget.

– Responsen blant mine kunder er utrolig god og de som bruker det er veldig fornøyd. Det er noe med den forståelsen av hvordan Hair Luxious fungerer over tid. Nordmenn er veldig sånn at tar de én tranpille, så er man plutselig sunn. Men det er jo ikke slik det fungerer. Med Hair Luxious har de aller fleste kunder forstått at jevn bruk over tid er alfa omega for å skjønne hva produktet kan gjøre for deg, avslutter hun.


Kjøp Hair Luxios her – nå kun 179,- 

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Good For Me. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...