Spiselig julekrans
En spiselig julekrans er midt i blinken for matglade mennesker! Legg opp det du måtte ha igjen av pålegg, syltede grønnsaker og annen plukkemat i en ring på et stort fat.
Din nettleser er utdatert! Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen.
Les merEn spiselig julekrans er midt i blinken for matglade mennesker! Legg opp det du måtte ha igjen av pålegg, syltede grønnsaker og annen plukkemat i en ring på et stort fat.
Med pinnekjøtt-rester og et par kokte poteter, får du en lekker forrett eller fingermat til julefesten.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Med en ostebit i kjøleskapet og noen skiver fenalår, kan du kle opp folkefavoritten pizza i norsk juledrakt!
Et lite stykke salmalaks blir nok til hele selskapet når du tilbereder den som en blanding av tartar og salat.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Bruk opp gløggen og siste rest av akevitten. En super smakskombinasjon!
Sløyf akevitten for et alkoholfritt alternativ – den gode smaken får du fortsatt.
Bruk opp sviskene og resten av pølsene. Her gir den søte tapenaden perfekt motvekt til de salte, baconsurrede pølsene.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Har du pølser og medisterkaker igjen? Anrett det sammen med syltet løk, og restene blir like fristende igjen. Husk å sylte rødløken en eller to dager før selskapet.
Har du en osteskorpe igjen, er det ikke så stas å sette den på bordet. Fordel heller blåosten på resten av pepperkakene, og server den til et glass portvin foran peisen.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!