Sukkerfrie blåbærmuffins med kokos

Lag saftige muffins i en fei.

Muffins, blåbær
© Dreyer Hensley Studios/ Cappelen Damm

Ingredienser:

For 4 personer.

2 stk. Egg, rå

80 g Havremel

1 ts. Bakepulver

40 g Sukrin gold

1 ml Stevia

15 g Kokosmasse

100 g Blåbær, fryst

100 g Kesam 1% fett

Slik lager du blåbærmuffins med kokos:

Muffins du kan spise med god samvittighet.

  1. Visp egg, Sukrin gold og Stevia luftig, tilsett deretter kesam. Tilsett bakepulver og visp inn havremel litt etter litt. Rør inn en skje kokosmasse helt til slutt. Fordel røre og opptinte blåbær annenhver gang i muffinsformene, og stek i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter - alt etter hvor store former du bruker.