Måltid for 4 personer
Ingredienser pasta med sopp og trøffelolje
400 g pasta penne
350 g sopp, blandet
2 stk. sjalottløk, rå
1 fedd hvitløk, rå
150 g ost, præstegård
2 ss. smør
1/2 ts. salt
1 knivs. pepper
2 1/2 dl kaffefløte, 10% fett
1 ts. trøffelolje
1 ss. urter
Pasta med sopp og trøffelolje
1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
2. Rens soppen, og skjær den i mindre biter.
3. Hakk sjalottløk og hvitløk, og riv osten.
4. Stek soppen i smør i en panne, til den er gyllen.
5. Tilsett løk og hvitløk og stek i ytterligere, 2-3 min. Krydre med salt og pepper.
6. Hell over fløte, og la det småputre, 3 min. Tilsett trøffelolje.
7. Ha pastaen oppi sausen, og tilsett revet ost. Rør det godt sammen.
8. Servér i dype tallerkener med persille og pepper på toppen.
Vil du ha inspirasjon til flere pastaoppskrifter? Her er 8 smakfulle og varierte pastaretter