© Lisa Bjorner

Pasta med sopp og trøffelolje

God og lett pastarett med få ingredienser. Mat på 30 minutter.

24. februar 2019 av Allt om Mat

Måltid for 4 personer

Ingredienser pasta med sopp og trøffelolje

400 g pasta penne

350 g sopp, blandet

2 stk. sjalottløk, rå

1 fedd hvitløk, rå

150 g ost, præstegård

2 ss. smør

1/2 ts. salt

1 knivs. pepper

2 1/2 dl kaffefløte, 10% fett

1 ts. trøffelolje

1 ss. urter

Pasta med sopp og trøffelolje

1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

2. Rens soppen, og skjær den i mindre biter.

3. Hakk sjalottløk og hvitløk, og riv osten.

4. Stek soppen i smør i en panne, til den er gyllen.

5. Tilsett løk og hvitløk og stek i ytterligere, 2-3 min. Krydre med salt og pepper.

6. Hell over fløte, og la det småputre, 3 min. Tilsett trøffelolje.

7. Ha pastaen oppi sausen, og tilsett revet ost. Rør det godt sammen.

8. Servér i dype tallerkener med persille og pepper på toppen.

Vil du ha inspirasjon til flere pastaoppskrifter? Her er 8 smakfulle og varierte pastaretter

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...