Dette er Lise Finckenhagens favorittpasta
Pasta er noe av det beste Lise Finckenhagen vet: – Jeg er ekstremt glad i pasta og denne retten lager jeg på 10 minutter mens pastaen koker, sier den populære kokken. Her deler hun oppskriften sin med deg!
Lises Finckenhagens pasta med salsiccia, tomater og basilikum
Du trenger:
- 400 g pasta
- salt
- 1 rå salsiccia-pølse
- olivenolje
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1 boks gode hermetiske tomater eller tilsvarende mengde friske tomater
- frisk basilikum
- revet parmesan
Slik gjør du det:
1. Kok pastaen i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
2. Klem ut pølsefarsen i mindre biter i en stekepanne og stek den i litt olivenolje sammen med hvitløk. Tilsett tomater og la det putre mens pastaen koker ferdig.
3. Server pastaen med salsicciasausen, et dryss fersk basilikm og revet parmesan.