Lise Finckenhagens favorittpasta tar bare 10 minutter og inneholder salsiccia, tomater, basilikum og parmesan

PASTA I EN FEI: Lise Finckenhagens pasta er laget på salsiccia, solmodne tomater, basilikum og parmesan og er ferdig på 10 minutter!

© Sara Johannessen, Getty Images

Pasta: Lise Finckenhagens favoritt

Pasta er noe av det beste Lise Finckenhagen vet: – Jeg er ekstremt glad i pasta og denne retten lager jeg på 10 minutter mens pastaen koker, sier den populære kokken. Her deler hun oppskriften sin med deg!

6. november 2019 av Cecilie Espensen

Lises Finckenhagens pasta med salsiccia, tomater og basilikum

Du trenger:

400 g pasta

salt

1 rå salsiccia-pølse

olivenolje

1 hvitløksfedd, finhakket

1 boks gode hermetiske tomater eller tilsvarende mengde friske tomater

frisk basilikum

revet parmesan

Slik gjør du det:

1. Kok pastaen i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.

2. Klem ut pølsefarsen i mindre biter i en stekepanne og stek den i litt olivenolje sammen med hvitløk. Tilsett tomater og la det putre mens pastaen koker ferdig.

3. Server pastaen med salsicciasausen, et dryss fersk basilikm og revet parmesan.

PRØV OGSÅ: Mat-Tinas majones uten egg

Seneste

Kanskje er du også interessert i...