Frisk og smakfull drink: Gold rush cherry

Drinken er en variant av klassikeren whiskey sour. Den kommer fra en bar i New York hvor sukkerlake er byttet ut med honning. Her har drinken fått en romantisk touch av kirsebær som gir en fin rød farge og god smak.

Gold rush cherry
© Per Ranung

Gold rush cherry

Unngå å slå av skjermen

Ingredienser

2 drink

  • 8 cl bourbon
  • 6 cl presset sitron
  • 2 ts honning
  • 6 cl kirsebærjuice eller kirsebær- saft
  • is

Garnering:

  • 2 appelsinskall
  • 2 cocktailkirsebær

Slik gjør du:

  1. Bland bourbon og presset sitron i en shaker.
  1. Rør ut honningen i kirsebær-juicen slik at den løses opp godt. Hell blandingen i shakeren.
  1. Tilsett rikelig med is og rist drinken kraftig.
  1. Hell opp i cocktailglass og pynt med appelsinskall og et cocktailkirsebær.

PSST: For en alkohollfri drink: bytt ut bourbon med eplejuice eller ginger ale.

GOLDRUSH CHERRY
© Per Ranung