Ferskpresset blodappelsinjuice med campari og angostura

Campari orange er en klassiker! Her er Campari blandet med blodappelsin og angostura, en aromatisk krydret bitter fra Trinidad. Det er enkelt å lage en alkoholfri variant med blodappelsinjuice og litt mineralvann eller tonic.

Oppskrift på drink med blodappelsin
© Foto: Anna Kern

Ferskpresset blodappelsinjuice med campari og angostura

Unngå å slå av skjermen

Ingredienser

2 People

  • 4 blodappelsiner
  • ev. strøsukker
  • 24 cl Campari
  • 8 dråper angostura bitter
  • is, knust

Pynt

  • 4 skiver blodappelsin

Slik gjør du:

  1. Del appelsinene i to og press ut saften. Smak til og tilsett sukker om nødvendig.
  1. Fyll glassene med knust is. Hell i blodappelsinjuice og Campari, og drypp i angostura. Garner med tynne skiver blodappelsin.

Tips! Knust is er godt i drinker. Legg isbitene i et rent håndkle og knus dem mot en trefjøl.

Drink
© Foto: Anna Kern