
Cocktail med gin og bringebær
Til denne cocktailen må du presse ca. 25 friske bringebær gjennom en finmasket sil for å 1 ½ cl bringebærpuré.
Til 1 drink:
4 cl Gordon´s Premium Pink Gin
4 cl Cointreau
2 cl ferskpresset limesaft
1 ½ cl bringebærpuré
frisk mynte
isbiter
Slik gjør du:
1. Mål opp alle ingrediensene i en shaker unntatt mynte. Tilsett rikelig med isbiter. Sett på lokk.
2. Rist godt, sil over i et cocktailglass og pynt med mynte. Server umiddelbart.

Mocktail med rose og rødbete
Alkoholfri drink med rose, rødbete og ingefær. Pynt gjerne drinken med usprøytede roseblader. Drinken kan også lages med annen type limonade.
Til 2 drinker
1 dl vann
½ dl sukker
5 cm ingefær, fint skivet
½ dl rødbetejuice
½ dl eplejuice
2 ss ferskpresset sitronsaft
2 ½ dl limonade med rose, f.eks. Fentimans
usprøytede roseblader
isbiter
Slik gjør du:
1. Kok vann, sukker og ingefær sammen til en sukkerlake. La laken avkjøle i ca. 10 min. Sil deretter fra ingefæren.
2. Bland rødbetejuice, eplejuice, ingefærlake og sitronsaft. Fyll to drinkglass med isbiter. Fordel rødbeteblandingen i glassene, topp med limonade og pynt med roseblader.

Rosévin-slush
Ettersom rosévinen inneholder alkohol tar den litt lenger tid å fryse enn vann, den trenger ca. 1 døgn i fryseren.
Til 4–6 glass
1 flaske rosévin
1 dl sitronlimonade
Pynt:
Frisk rosmarin
Slik gjør du:
1. Fordel rosévinen i 3 isbitbrett og frys i ca. 1 døgn.
2. Ha isbitene i en stor blender og tilsett limonade. Miks, stopp blenderen og rør om ved behov.
3. Fordel rosévin-slushen i drinkglass og server pyntet med rosmarin og sugerør eller en skje.