© Lennart Weibull/Allt om Mat

Disse søte og friske ispinnene er enklere å lage enn du tror!

Kan det friste med en leskende vannmelon-ispinne i sommervarmen?

15. august 2022 av Emmy Lundström og Alexandra Vikström
ispinner av vannmelon
© Lennart Weibull/Allt om Mat

Vannmelon-ispinner

Fyll fryseren med disse leskende, søte og friske ispinnene som er enkle å lage. 

Tid: 15 min. + 6 timer i fryseren
Antall ispinner: 8 1 kilo vannmelon 

Dette trenger du
125 g frosne bringebær
2 ss vann
½ sitron 

Slik gjør du
1. Kok opp bringebær og vann i en kasserolle og la det putre i ca. 2 min. Avkjøl.
2. Del og kjern ut melonen. Skrell og skjær fruktkjøttet i mindre biter. Legg bitene i en blender. Skyll sitronen godt i lunkent vann. Riv 1 ss skall og press ut 2 ss saft.
3. Miks fruktkjøttet sammen med bringebær, sitronskall og -saft til en glatt puré. Fordel blandingen i 8 ispinneformer og sett i pinnene. Frys i ca. 6 timer.
4. Ta ut ispinnene 2–3 min. før servering, slik at de blir enklere å få ut av formene

Tips! Skyll melonen i kaldt vann før du skjærer den opp, så får du skylt bort skitt og bakterier før du skjærer biter av fruktkjøttet.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...