
Vannmelon-ispinner
Fyll fryseren med disse leskende, søte og friske ispinnene som er enkle å lage.
Tid: 15 min. + 6 timer i fryseren
Antall ispinner: 8
1 kilo vannmelon
Dette trenger du
125 g frosne bringebær
2 ss vann
½ sitron
Slik gjør du
1. Kok opp bringebær og vann i en
kasserolle og la det putre i ca.
2 min. Avkjøl.
2. Del og kjern ut melonen. Skrell
og skjær fruktkjøttet i mindre biter.
Legg bitene i en blender. Skyll
sitronen godt i lunkent vann. Riv
1 ss skall og press ut 2 ss saft.
3. Miks fruktkjøttet sammen med
bringebær, sitronskall og -saft til
en glatt puré. Fordel blandingen i
8 ispinneformer og sett i pinnene.
Frys i ca. 6 timer.
4. Ta ut ispinnene 2–3 min. før
servering, slik at de blir enklere å få
ut av formene
Tips! Skyll melonen i kaldt vann før du skjærer den opp, så får du skylt bort skitt og bakterier før du skjærer biter av fruktkjøttet.