Herlig italiensk dessert med 4 ingredienser
"La Cremina della Nonna" er laget på 1-2-3, og smaker helt fantastisk! Med sine 4 ingredienser oser desserten av enkeltheten det italienske kjøkken er kjent for - lekent servert i en kopp!
VI ELSKER ITALIENSKE DESSERTER!
La Cremina Della Nonna
Denne desserten er rask og lett å lage, med mascarpone og kanel. Oppskriften rekker til 4 personer.
Det tar ikke mer enn 10 minutter å lage "Kremet dessert på Bestemors vis" som er den norske oversettelsen på den italienske desserten. Bare husk at den må stå minst 3 timer i kjøleskap før servering.
Dette trenger du for å lage La Cremina Della Nonna:
- 250 g mascarpone ost
- 2 egg
- 3 spiseskjeer sukker
- 1/2 teskje malt kanel
Slik lager du La Cremina Della Nonna
1. Del eggene i hvite og plomme. Visp plommene sammen med mascarpone og sukker til en glatt røre.
2. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig sammen med mascarponekremen. Fordel kremen i skåler eller glass, og dryss kanel over.
3. La desserten stå i kjøleskap i 3-4 timer før servering.
