Heldigvis finnes det et kredittkort på markedet som tar høyde for forskjellige behov, preferanser, livsstiler og forbruksvaner. 

Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243

Dette populære kredittkortet dekker alle dine behov

Vi lever forskjellige liv, har forskjellige behov og vektlegger forskjellig - også når det kommer til kredittkort. Heldigvis finnes det et kort på markedet som tar høyde for at vi er forskjellige, og som derfor tilbyr skreddersydde løsninger til deg og ditt liv. Nysgjerrig på mer? Da bør du lese videre.

27. mars 2023

Du er sikkert kjent med fordelene som kommer med et kredittkort, og kanskje du allerede går rundt med et eller flere kredittkort i lommeboka. Men, det kan være vanskelig å finne ut av akkurat hvilke behov du ønsker at ditt kredittkort skal dekke, samt hvilke fordeler du vektlegger. Heldigvis finnes det et kredittkort på markedet som tar høyde for forskjellige behov, preferanser, livsstiler og forbruksvaner. I tillegg er dette kredittkortet tilknyttet et omfattende rabattprogram med hundrevis av fordeler. 

Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243

TF Bank er kundefavoritt

TF Bank er en trygg og stabil bank med flere tiårs erfaring i det norske markedet. På den tiden har banken blitt en solid aktør som tilbyr fleksible tjenester, enestående kundeservice og tillitsfulle løsninger i øverste kvalitet. Trygghet og tillit er stikkord for TF Bank, og disse stikkordene jobber banken med å forsterke daglig. Dette kommer blant annet til syne ved at banken har blitt kåret til kundefavoritt hos Bytt for andre år på rad, samt på alle de fremragende anmeldelsene på Trustpilot og Google.

Les mer om fordelene med kredittkort fra TF Bank her.

Kredittkort fra TF Bank: et moderne motsvar på de tradisjonelle kredittkortene

TF Bank tilbyr et spennende kredittkort som skiller seg fra de andre, alminnelige kredittkortene på markedet. I motsetning til en rekke andre kredittkort, behøver du med et kredittkort fra TF Bank ikke å velge mellom det som er viktig for deg. Kredittkortet fra TF Bank tilbyr nemlig det hele, og enda litt til, og er perfekt for deg med forskjellige behov. 

Er du den reiseglade? Da er kredittkortet fra TF Bank perfekt for deg! 

Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243

Kredittkortet for deg som er reiseglad

Du er ikke alene dersom du en av dem som primært bruker kredittkort på reise. Med kredittkortet fra TF Bank får du som forbruker gebyrfri bruk av kortet over hele verden, og gratis reise- og avbestillingsforsikring. Valutapåslaget for bruk av kredittkortet i utlandet ligger i den laveste enden av markedet med et påslag på kun 1,75%. I tillegg er det gebyrfrie minibankuttak i både Norge og utlandet. Dermed får du et kredittkort som har gode, fleksible løsninger for deg på reise.

Les mer om fordelene med kredittkort fra TF Bank her.

Og reiseforsikringen, ja, den er noe for seg selv. Du får den inkludert i ditt TF Bank kredittkort - helt gratis. Betaler du minst 50% av reisen med kredittkortet, blir du automatisk dekket av Gouda reise- og avbestillingsforsikring. Du får også ubegrenset dekning ved sykdom, og kan derfor reise avgårde vel vitende om at hjelpen alltid er nær dersom uhellet er ute.

I tillegg dekkes du ved forsinket bagasje etter 4 timer, og behøver dermed ikke å stå strandet på badeferien uten badedrakten, men i boblejakka. Og trenger du å avbestille ferien på grunn av akutt sykdom eller eller en ulykke, får du dekket inntil 300 000 kr ved avbestilling av reisen. Dette gjelder også dersom reisen må avbrytes før avreise!

Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243

Med kredittkort fra TF Bank trenger du ikke å velge mellom dine behov. 

Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243

Et generøst rabattprogram

Er du en som vektlegger fordelsprogrammer og rabatter? Rabattprogrammet til TF Bank er et av Norges mest omfattende, og er helt gratis og inkludert i ditt kredittkort. Du får tilgang til gode rabatter i kategorier som reiseopplevelser, velvære, restauranter, butikker med mer. Med fordelsprogrammet til TF Bank kan du faktisk spare inntil 30% på din neste opplevelse!

Fordelene er også reiserelaterte, og inkluderer rabatter på populære bookingsider som www.booking.com, på hoteller i Norge, og på populære hotellkjeder som Thon Hotel. I tillegg får du omfattende rabatter på leiebiler fra Sixt, Hertz og Avis.

Les mer om fordelene med kredittkort fra TF Bank her.

Gode reklamasjonsmuligheter dersom uhellet er ute

Bestilt en vare som aldri dukker opp? Det skjer oftere enn du tror. Da er det godt å vite at såfremt varen er betalt med kredittkort fra TF Bank har du mulighet til å få beløpet refundert. Du kan også bruke reklamasjonsretten dersom varen eller tjenesten ikke blir levert som avtalt, eller om du oppdager svindeltransaksjoner i forbindelse med et kjøp. 

Fleksible betalingsløsninger

Vi har alle vært i en situasjon hvor fleksibilitet og forståelse fra banken er viktig, og dette er er en selvfølge hos TF Bank. Du får alltid inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse med kredittkortet fra TF Bank, og når fakturaen har kommet kan du også tilpasse beløpet du ønsker å tilbakebetale etter betalingsevne, så lenge minstebeløpet dekkes. Minstebeløpet utgjør 3,3% av utestående saldo, men minimum kr 300,-.

Full oversikt over ditt forbruk

På MinSide kan du enkelt holde oversikt over ditt forbruk og dine transaksjoner. Du kan gjennomgå alle transaksjonene før du betaler regningen, og på den måte opprettholde en større form for kontroll og oversikt over økonomien. Og dersom du skulle ha noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med TF Bank, som vil svare deg hurtig. TF Bank jobber nemlig for så kort ventetid som mulig for deg som kunde.

Lyst til å teste kredittkort fra TF Bank?

Dersom du også ønsker et fleksibelt kredittkort med mange fordeler, bør du vurdere å prøve kredittkortet fra TF Bank. Å søke om kortet er helt uforpliktende, og prosessen er lett å forstå. Man fyller ut en søknad om kredittkort, venter på godkjennelse og dersom den går i gjennom og alt er i orden tar det rundt 5-10 virkedager fra kortet utstedes til du har det i hånden.

Les mer om fordelene med kredittkort fra TF Bank her. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...